Shell V-Power

NIEUW: VERBETERDE SHELL V-POWER

Onze beste brandstof ooit1

Shell V-Power

Shell is altijd bezig om haar producten te blijven ontwikkelen, te innoveren en te verbeteren om klanten onze beste producten te kunnen leveren. Na meer dan 5 jaar onderzoek en ontwikkeling presenteren we de nieuwe en verbeterde Shell V-Power, onze beste brandstof ooit1. Shell V-Power reinigt nu voor 100% de belangrijkste motoronderdelen2.

Bekijk de disclaimers

Shell V-Power Benzine

Shell V-Power Benzine 

Shell V-Power reinigt nu voor 100% de belangrijkste motoronderdelen2.

De verbeterde Shell V-Power Benzine bevat 3x meer reiniging en beschermende moleculen3. Shell V-Power verwijdert 100% van de prestatie verminderde afzettingen en beschermt tegen de vorming hiervan op vitale motoronderdelen, zoals brandstofinjectoren en inlaatkleppen2.

Nu beschikbaar op de Shell-stations, onze beste brandstof ooit1.

 

De voordelen van de verbeterde Shell V-Power

 • Biedt onze beste bescherming

  Shell V-Power bevat wrijvingsverminderende moleculen en biedt onze beste bescherming tegen slijtage3. Tevens biedt Shell V-Power ook een onovertroffen bescherming tegen corrosie4.

 • Maximaliseert je motorprestaties

  Na verloop van tijd kunnen zich afzettingen vormen in de motor. De verbeterde Shell V-Power reinigt nu 100% de belangrijkste motoronderdelen2 en herstelt tot 100% van de motorprestaties2.

 • Verbruikt minder brandstof

  De unieke kwaliteit van Shell V-Power is versterkt met 3x meer reinigende en beschermende moleculen3 en vermindert het brandstofverbuik van je motor5.

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel 

Shell V-Power Diesel reinigt nu voor 100% de belangrijkste motoronderdelen2.

De verbeterde Shell V-Power Diesel is versterkt met 60% meer reiniging en beschermende moleculen6 en biedt nu ook onze diepste reiniging van inwendige afzettingen in dieselinjectoren (IDID)7. Tevens is de verbeterde Shell V-Power Diesel ontworpen om het uitlaatgasrecirculatiesysteem schoner te houden8.

Nu beschikbaar op de Shell-stations, onze beste brandstof ooit1.

 

De voordelen van de verbeterde Shell V-Power Diesel

 • Biedt onze beste bescherming

  Shell V-Power Diesel beschermt het uitlaatgasrecirculatiesysteem (EGR)8 en biedt ook een onovertroffen bescherming tegen corrosie4.

 • Maximaliseert je motorprestaties

  Na verloop van tijd kunnen zich afzettingen vormen in de motor. De verbeterde Shell V-Power Diesel reinigt nu 100% de belangrijkste motoronderdelen2 en herstelt tot 100% van de motorprestaties2.

 • Verbruikt minder brandstof

  De unieke kwaliteit van Shell V-Power Diesel is versterkt met 60% meer reinigende en beschermende moleculen6 en vermindert het brandstofverbuik van je motor5.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SHELL V-POWER

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de voordelen

Lees meer over de kenmerken en eigenschappen van Shell FuelSave Diesel

Klanten aan het woord

Lees meer over de voordelen die onze klanten in de praktijk ervaren door het gebruik van Shell GTL Fuel.

GTL Fuel Marine klanten aan het woord

Lees meer over de voordelen die onze klanten in de praktijk ervaren door het gebruik van Shell GTL Fuel Marine

Disclaimers

1 In vergelijking tot de vorige generatie van Shell V-Power. Verwijdert en beschermt tegen de opbouw van prestatie verminderende afzettingen op essentiele onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren. Reinheid en herstel van motorprestaties is aangetoond met behulp van industriestandaardtesten en eigen testen van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt. 
2 Verwijdert en beschermt tegen de opbouw van prestatie verminderende afzettingen op essentiele onderdelen van het brandstofsysteem,  zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren. Reinheid en herstel van motorprestaties is aangetoond met behulp van industriestandaardtesten en eigen testen van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt.              
3 Vergeleken met onze standaard brandstof Shell Euro 95. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Helpt essentiele onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en brandstofinjectoren, te beschermen tegen de opbouw van prestatie verminderende afzettingen. Wrijvingsverminderende moleculen helpen cruciale onderdelen van jouw motor. Er worden geen garanties verstrekt.  
4 Gemeten met behulp van de industriestandaard ASTM D665. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren. Er worden geen garanties verstrekt.  
5 Verwijdert en beschermt tegen de opbouw van prestatie verminderende afzettingen op essentiele onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren. Lager brandstofverbruik met Shell V-Power-brandstoffen is aangetoond in industriestandaardtesten en eigen testen van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt.    
6 Vergeleken met onze standaard Shell Diesel brandstof.
7 Helpt bij het reinigen en beschermen van essentiele brandstofsysteemcomponenten, zoals brandstofinjectoren tegen de opbouw van prestatie verminderende afzettingen. Shell V-Power Diesel in vergelijking met  de vorige generatie Shell V-Power Diesel en met het gemiddeld niveau van afzettingen in de markt. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt.      
8 Helpt het EGR-systeem te beschermen tegen de opbouw van afzettingen. Gebaseerd op eigen methoden van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt.