Is de Shell Fleet App iets voor jou?

 • Icoon mobiel met Shell logo

  Je kunt onze app overal gebruiken

  Met de Shell Fleet App kun je tank- en laadpassen bestellen voor jezelf en je chauffeurs. Daarmee krijg je een aantrekkelijke korting op de pompprijs en toegang tot een groot netwerk tankstations van Nederland en Europa.

 • icoon uitgaven

  Blijf op de hoogte van je uitgaven

  Direct inzicht in wat je waar aan brandstof uitgeeft. De Shell Fleet App biedt duidelijke transactieoverzichten per chauffeur zodat je precies kunt zien wat er wordt uitgegeven.

 • icoon instellingen

  Flexibele pasinstellingen

  Verschillende uitgavelimieten voor verschillende chauffeurs? Geen probleem. Je kunt per chauffeur verschillende kredietlimieten instellen en deze wijzigen wanneer je maar wilt.

 • icoon in-app facturatie

  In-app facturen met btw-specificatie

  Beperk het papierwerk tot het minimum! De Shell Fleet App biedt downloadbare facturen met btw-specificatie, waarmee je belastingzaken in een handomdraai regelt.

 • icoon kosten

  Geen verborgen kosten

  Niemand houdt van facturen met verrassingen. Wij bieden volledige transparante tarieven zonder verborgen kosten. Een Shell Recharge pas kost €3,50 (excl. btw) per maand.

 • Icoon tanken

  Brandstof voor je chauffeurs

  Om jouw onderneming vooruit te helpen, hebben je chauffeurs, net als de voertuigen, brandstof of een moment van opladen nodig. Daarom kunnen chauffeurs ook terecht bij onze Shell-stations voor de beste koffie, broodjes en natuurlijk ook wc’s en WiFi.

Vrouw bestudeert grafieken op een scherm

Shell Fleet App Tarieven

Geen verborgen kosten. Weet wat je krijgt voor je geld. Voor de Shell Fleet App-pas betaal je € 3,50 per maand per pas (excl. btw). Zonder verborgen verplichtingen of kosten.* Een pas vervangen? Een pas vervangen kost € 3 (incl. btw). De Shell Fleet App-pas wordt gebruikt als betaalmiddel voor brandstoffen, elektrisch laden, car wash en autoproducten. Door het gebruik van de pas krijg je ook korting op de pompprijs.

*Afhankelijk van de bank en gekozen betalingsmethode, kan er een toeslag voor betaling via zakelijke creditcard van toepassing zijn. 

Voor wie is de app bedoeld?

 • icon fleet

  Ondernemers met een wagenpark tot maximaal 10 voertuigen

 • icon kamer van koophandel

  Minstens één jaar met de huidige rechtsvorm ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

 • icon busje

  Enkel personenauto’s en bestelwagens tot 3.500kg.

 • icon shell fleet app

  Voor alle gebruikers! Ook als je niet vaak onderweg bent is de Shell Fleet App iets voor jou. Je hoeft ook geen techneut te zijn, de app is intuïtief.

Veelgestelde vragen over de Shell Fleet App