MEER DAN EEN ZAKELIJKE TANKPAS

Altijd een Shell-station bij u in de buurt

Het internationale netwerk van Shell-stations is het grootste ter wereld – waar u ook bent, er is altijd wel een Shell-station bij u in de buurt. Met de handige Shell site locator zoekt u eenvoudig het Shell-station van uw voorkeur.

Direct inzicht in uw verbruik

Verlaag uw totale wagenparkkosten (TCO) op een eenvoudige en kosteneffectieve manier door direct inzicht te krijgen in het vebruik van uw wagenpark. Shell Telematics, voor elk type wagenpark.

Tolbetalingsoplossingen en diensten voor onderweg

Met de Shell Card heeft u toegang tot diverse diensten voor onderweg betalen; van tolheffing en truckwash tot btw-en accijnsterugvordering en truckparking. Betaling kan direct met de Shell Card, online of via één van de diverse EETS tolboxen.

Ontdek de Shell Card tankpas

Lees meer over de voordelen van Shell; eenvoudig wagenparkbeheer, toegang tot ons uitgebreide stationsnetwerk, advies van onze experts, kwaliteitsbrandstoffen, management informatiesystemen en een breed aanbod van diensten onderweg.

Meer over de Shell Card tankpas

Toekomstgerichte Mobiliteitsoplossingen

Elektrisch laden met de Shell Card

Kiest u voor de nieuwe Shell Card met elektrisch laden dan kunnen u en uw collega's op elk Shell-station én op het complete netwerk van openbare laadpalen in Nederland zowel tank- als laadbeurten afrekenen. Kies bijvoorbeeld voor de snelladers van Shell Recharge, Ionity of de laadpalen van Shell Recharge Solutions thuis en op kantoor.

Brandstoffen voor de toekomst. Nu beschikbaar.

Bij Shell-stations kunt u kiezen uit diverse kwaliteitsbrandstoffen zoals Shell FuelSave Diesel, Shell FuelSave Benzine en Shell V-Power. Daarnaast kunt u kiezen voor alternatieve brandstoffen zoals LNG en GTL. Via Shell Recharge en Ionity, laadt u snel uw auto weer op. Ook wordt er hard gewerkt om Shell Hydrogen (waterstof) aan te kunnen bieden op een aantal van onze stations.

Onze klanten aan het woord

Onze klanten aan het woord

Shell Fleet Solutions biedt toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen die het werk voor wagenparkbeheerders makkelijker maken. Toegang tot een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk aan tankstations, eenvoudig wagenparkbeheer via de Shell Fleet Hub en een breed aanbod van diensten voor onderweg. Bekijk de ervaring van klanten van Shell Fleet Solutions.

Lees meer over onze klantervaringen

Zie Ook

Shell SmartPay voor de zakelijke klant

Met Shell SmartPay zijn uw Shell Card transacties nog beter beveiligd. Koppel de Shell Card aan de Shell App – zo betalen uw chauffeurs veilig, simpel en snel met hun smartphone via Shell SmartPay.

Btw- en accijnsterugvordering

Belasting en accijnzen beslaan een groot deel van de brandstofprijs. Via de Shell Card kunt u eenvoudig en snel de btw en accijns terugvorderen over aankopen die u met uw Shell Card hebt gedaan binnen Europa. Zo kunt u al na 2 weken restitutie ontvangen.

ReFuel Magazine

ReFuel Magazine is het klantenmagazine van Shell, waarin we onze klanten een podium bieden om hun business en relatie met Shell te belichten. Ook belichten wij de laatste ontwikkelingen vanuit Shell en de industrie.