euroShell Card: Your Partner on the Road

Vind uw Shell tankpas

Bent u op zoek naar lokale, nationale of internationale dekking van tankstations voor uw wagenpark? Shell heeft de juiste tankpas voor u. Ontdek wat de euroShell Card voor u kan betekenen en hoe u deze eenvoudig kunt aanvragen.

Voordelen van de euroShell Card

Met de euroShell Card profiteert u van optimaal gemak, controle, veiligheid en besparingen, dankzij onze kwaliteitsbrandstoffen, uitgebreid netwerk met uitstekende voorzieningen, managementinformatie-tool Shell Card Online, breed aanbod aan diensten voor onderweg en geavanceerde veiligheidsfuncties.

Handige tools voor wagenparkbeheer

Op deze pagina vindt u alle tools die u nodig heeft om uw wagenpark optimaal te beheren, waaronder Shell Card Online, de Site Locator, de kaart met Services on the Road, de Tol-registratietool en de Truckwash Voordeelcalculator.

Informatie over uw privacy

Uw privacy is belangrijk voor Shell. Neem daarom de tijd om kennis te nemen van het Fleet Solutions Privacy Statement en neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Op weg naar CO2-Neutraal

Compenseer de CO2-uitstoot van uw wagenpark met Shell en bereid uw onderneming voor op de toekomst.

Meer informatie

LAATSTE NIEUWS

LNG-laadplek in Rotterdamse haven voor Shell

Gate terminal en haar aandeelhouders Gasunie en Vopak hebben met het Havenbedrijf Rotterdam en haar eerste klant Shell met trots de uitbreiding van de LNG-terminal op de Rotterdamse Maasvlakte gevierd.

Shell Berchem

Tanken in Luxemburg? Ga dan naar Shell Berchem, het grootste tankstation ter wereld. Ontdek de vele extra's voor chauffeurs.

Meer over Shell Berchem...

Zie ook

Shell Card Online

Met Shell Card Online, onze innovatieve, online tool voor brandstofkaartbeheer, kunt u uw account gewoon van achter uw bureau beheren. U kunt rapporten, alerts en online facturen instellen tegen eenvoudige betaling per kaart.

Diensten voor onderweg

Gebruik uw euroShell Card om alle Road Services te betalen; van tolwegen en overtochten met de veerboot tot ROLA (vrachtwagens op trein) en breakdownassistance door heel Europa.

Shell Mobility

Shell introduceert Shell Mobility: Samen met uw euroShell Card heeft u een complete mobiliteitsoplossing in handen. Dit bespaart uw onderneming tijd en geld. Gemak, flexibiliteit, besparingen en duurzaamheid staan centraal.

Shell Truckwash & Tankcleaning

Hiermee biedt Shell een landelijk netwerk van ruim 100 waslocaties waar u uw voertuigen, tegen een vast tarief, kunt laten wassen en vervolgens eenvoudig kunt afrekenen met de euroShell Card.

Neem contact op met ons team

Hebt u het antwoord op uw vraag niet gevonden? U kunt voor al uw vragen en verzoeken contact met ons opnemen. De medewerkers van onze klantenservice staan graag voor u klaar.

Truck and cars standing in line

Wagenparkbeheer

Onze reeks diensten voor wagenparkbeheer helpen u de administratie te verminderen en uw bedrijf tijd en geld te besparen. Met de euroShell Card heeft u de optimale oplossing voor tolbetaling, btw-terugvordering, het wassen van voertuigen, telematica en nog veel meer.

Meer over Wagenparkbeheer
Shell Mobility (Visual of a business man walking)

Shell Mobility

Shell Mobility biedt u, samen met uw euroShell Card, een complete mobiliteitsoplossing. Hiermee bespaart uw onderneming tijd en geld. Gemak, flexibiliteit, besparingen en duurzaamheid staan centraal in de selectie aan mobiliteitsmodules die centraal staan bij Shell Mobility.

Meer over Shell Mobility
Shell in Nederland app

Shell kwaliteits- brandstoffen

Shell ontwikkelt al meer dan 100 jaar producten met een sterke focus op de behoeften van de klant. Ons aanbod bestaat uit hoogwaardige en scherpgeprijste standaard (FuelSave) en premium brandstoffen (V-Power), alsmede de schonere alternatieve brandstoffen Shell LNG en Shell GTL Fuel.

Meer over Shell kwaliteitsbrandstoffen
a man washing truck

Shell Truckwash

Shell Truckwash is een uniek landelijk netwerk van ruim 100 waslocaties, waar u uw voertuigen tegen een vast tarief kunt laten wassen en vervolgens kunt afrekenen met de euroShell Card. Hiermee kunt u tijd en administratieve rompslomp besparen en behoudt u altijd optimale controle over uw wassingen.

Meer over Shell Truckwash
Opening Event LNG station Pijnacker, The Netherlands, 2015

Shell LNG

Shell LNG, vloeibaar gemaakt aardgas, is een goed alternatief voor conventionele diesel in zware toepassingen en biedt voordelen als reductie van lokale en broeikasgasemissies, een lager motorgeluid en lagere gebruikskosten.

Meer over Shell LNG
CB First Fill officiele eerste tankbeurt van onze GTL launching klant CB Logistics

Shell GTL Fuel

Shell GTL Fuel is een vloeibare synthetisch dieselbrandstof, gemaakt van aardgas, die schoner verbrandt dan conventionele diesel, gemaakt van aardolie. Dit resulteert in een significante vermindering van lokale uitstoot en zwarte rook.

Meer over Shell GTL Fuel
Refuel banner

Refuel Magazine

Refuel Magazine is het klantenmagazine van Shell, waarin we onze klanten een podium bieden om hun business en relatie met Shell te belichten. Ook belichten wij de laatste ontwikkelingen vanuit Shell en de industrie.

Meer over Shell Refuel Magazine