MEER DAN EEN ZAKELIJKE TANKPAS

Altijd een Shell-station bij u in de buurt

Het internationale netwerk van Shell-stations is het grootste ter wereld – waar u ook bent, er is altijd wel een Shell-station bij u in de buurt. Met de handige Shell site locator zoekt u eenvoudig het Shell-station van uw voorkeur.

Direct inzicht in uw verbruik

Verlaag uw totale wagenparkkosten (TCO) op een eenvoudige en kosteneffectieve manier door direct inzicht te krijgen in het vebruik van uw wagenpark. Shell Telematics, voor elk type wagenpark.

Tolbetalingsoplossingen en diensten voor onderweg

Met de Shell Card heeft u toegang tot diverse diensten voor onderweg betalen; van tolheffing en truckwash tot btw-en accijnsterugvordering en truckparking. Betaling kan direct met de Shell Card, online of via één van de diverse EETS tolboxen.

Ontdek de Shell Card tankpas

Lees meer over de voordelen van Shell; eenvoudig wagenparkbeheer, toegang tot ons uitgebreide stationsnetwerk, advies van onze experts, kwaliteitsbrandstoffen, management informatiesystemen en een breed aanbod van diensten onderweg.

Meer over de Shell Card tankpas

Toekomstgerichte Mobiliteitsoplossingen

Elektrisch laden met de Shell Card

Kiest u voor de nieuwe Shell Card met elektrisch laden dan kunnen u en uw collega's op elk Shell-station én op het complete netwerk van openbare laadpalen in Nederland zowel tank- als laadbeurten afrekenen. Kies bijvoorbeeld voor de snelladers van Shell Recharge, Ionity of de laadpalen van NewMotion thuis en op kantoor.

Brandstoffen voor de toekomst. Nu beschikbaar.

Bij Shell-stations kunt u kiezen uit diverse kwaliteitsbrandstoffen zoals Shell FuelSave Diesel, Shell FuelSave Benzine en Shell V-Power. Daarnaast kunt u kiezen voor alternatieve brandstoffen zoals LNG en GTL. Via Shell Recharge en Ionity, laadt u snel uw auto weer op. Ook wordt er hard gewerkt om Shell Hydrogen (waterstof) aan te kunnen bieden op een aantal van onze stations.

Zakelijk CO₂-neutraal rijden. Nu kan het.

Wellicht kunt u op dit moment nog niet overstappen op een alternatieve brandstof, maar wilt u toch de impact van uw CO₂-emissies verminderen. Shell biedt de mogelijkheid om de CO₂-uitstoot van uw wagenpark te compenseren. Met uw bijdrage worden wereldwijde CO₂-compensatieprojecten gesteund.

Het wagenpark van de toekomst

Meer dan de helft van de Nederlandse wagenparkbeheerders ziet kansen in de transitie naar elektrische voertuigen, maar verwacht ook dat hun eigen rol zal veranderen. Shell Fleet Solutions heeft opkomende innovaties en trends onderzocht en hierover een rapport gepubliceerd. Het rapport biedt inzichten in de veranderingen van de mobiliteitssector om zo wagenparkbeheerders te helpen bij het plannen van het wagenpark van de toekomst.

Lees het rapport

Zie Ook

Shell SmartPay voor de zakelijke klant

Met Shell SmartPay zijn uw Shell Card transacties nog beter beveiligd. Koppel de Shell Card aan de Shell App – zo betalen uw chauffeurs veilig, simpel en snel met hun smartphone via Shell SmartPay.

Btw- en accijnsterugvordering

Belasting en accijnzen beslaan een groot deel van de brandstofprijs. Via de Shell Card kunt u eenvoudig en snel de btw en accijns terugvorderen over aankopen die u met uw Shell Card hebt gedaan binnen Europa. Zo kunt u al na 2 weken restitutie ontvangen.

Zakelijk elektrisch laden

Elektrische rijden is in sterke toename. Shell biedt u verschillende oplaad mogelijkheden aan voor thuis, op werk en onderweg. Door middel van NewMotion, onderdeel van Shell, kunt u uw parkeerplaats thuis of bij kantoor transformeren tot een slimme laadlocatie.