Shell Card: Samen Sneller Vooruit

Vraag de Shell Card tankpas aan

Of u nu een zelfstandig ondernemer bent of een internationaal opererend logistiek wagenpark heeft, de Shell Card zorgt voor efficiënt beheer en kostenbesparing.

Vraag hier onze tankpas eenvoudig aan.

Voordelen van de Shell Card tankpas

Met de Shell Card tankpas profiteert u onder andere van efficiënt wagenparkbeheer door inzicht, controle, veiligheid en krijgt u korting op brandstoffen bij Shell stations.

Het wagenpark van de toekomst

Download hier vrijblijvend het rapport van Shell over het wagenpark van de toekomst om te begrijpen hoe de sector verandert en hoe dit van invloed kan zijn op uw bedrijf.

Slimme elektrische laadpalen voor uw bedrijf

Beschikt uw bedrijf over een wagenpark met elektrische auto’s of overweegt u elektrisch rijden te introduceren? Ontdek dan de laadoplossingen van Shell en NewMotion zoals slimme laadpalen voor op werk of thuis.

Zie ook

Diensten voor onderweg

Uw internationale vrachtverkeer heeft behoefte aan internationale diensten. Zo kunt u uw Shell Card tankpas gebruiken om voor tolwegen te betalen of kunnen wij u helpen met BTW- en accijnsterugvordering.

Shell Mobility

Shell introduceert Shell Mobility: Samen met uw Shell Card heeft u een complete mobiliteitsoplossing in handen. Dit bespaart uw onderneming tijd en geld. Gemak, flexibiliteit, besparingen en duurzaamheid staan centraal.

Shell Truckwash & Tankcleaning

Hiermee biedt Shell een landelijk netwerk van ruim 100 waslocaties waar u uw voertuigen, tegen een vast tarief, kunt laten wassen en vervolgens eenvoudig kunt afrekenen met de Shell Card.

Informatie over uw privacy

Uw privacy is belangrijk voor Shell. Neem daarom de tijd om kennis te nemen van het Fleet Solutions Privacy Statement en neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Jungle with bamboo grove

Zakelijk CO2-neutraal rijden. Nu kan het.

Compenseer de CO2-uitstoot van uw wagenpark met Shell en Bereidt uw onderneming voor op de toekomst.

Meer informatie
Truck and cars standing in line

Wagenparkbeheer

Onze reeks diensten voor wagenparkbeheer helpen u de administratie te verminderen en uw bedrijf tijd en geld te besparen. Met de Shell Card heeft u de optimale oplossing voor tolbetaling, btw-terugvordering, het wassen van voertuigen, telematica en nog veel meer.

Meer over Wagenparkbeheer
Shell Mobility (Visual of a business man walking)

Shell Mobility

Shell Mobility biedt u, samen met uw Shell Card, een complete mobiliteitsoplossing. Hiermee bespaart uw onderneming tijd en geld. Gemak, flexibiliteit, besparingen en duurzaamheid staan centraal in de selectie aan mobiliteitsmodules die centraal staan bij Shell Mobility.

Meer over Shell Mobility
Shell in Nederland app

Shell kwaliteits- brandstoffen

Shell ontwikkelt al meer dan 100 jaar producten met een sterke focus op de behoeften van de klant. Ons aanbod bestaat uit hoogwaardige en scherpgeprijste standaard (FuelSave) en premium brandstoffen (V-Power), alsmede de schonere alternatieve brandstoffen Shell LNG en Shell GTL Fuel.

Meer over Shell kwaliteitsbrandstoffen
a man washing truck

Shell Truckwash

Shell Truckwash is een uniek landelijk netwerk van ruim 100 waslocaties, waar u uw voertuigen tegen een vast tarief kunt laten wassen en vervolgens kunt afrekenen met de Shell Card. Hiermee kunt u tijd en administratieve rompslomp besparen en behoudt u altijd optimale controle over uw wassingen.

Meer over Shell Truckwash
Opening Event LNG station Pijnacker, The Netherlands, 2015

Shell LNG

Shell LNG, vloeibaar gemaakt aardgas, is een goed alternatief voor conventionele diesel in zware toepassingen en biedt voordelen als reductie van lokale en broeikasgasemissies, een lager motorgeluid en lagere gebruikskosten.

Meer over Shell LNG
CB First Fill officiele eerste tankbeurt van onze GTL launching klant CB Logistics

Shell GTL Fuel

Shell GTL Fuel is een vloeibare synthetisch dieselbrandstof, gemaakt van aardgas, die schoner verbrandt dan conventionele diesel, gemaakt van aardolie. Dit resulteert in een significante vermindering van lokale uitstoot en zwarte rook.

Meer over Shell GTL Fuel
Refuel banner

Refuel Magazine

Refuel Magazine is het klantenmagazine van Shell, waarin we onze klanten een podium bieden om hun business en relatie met Shell te belichten. Ook belichten wij de laatste ontwikkelingen vanuit Shell en de industrie.

Meer over Shell Refuel Magazine