Meer dan een tankpas

Ons netwerk

Gebruik de Shell-stationfinder om uw route te plannen en onderweg Shell-tankstations aan te doen. Wanneer u met name vrachtwagens of bussen gebruikt, kunt u met onze Vrachtwagennetwerktool overal specifieke informatie over diensten voor vrachtwagens opvragen, zoals AdBlue®.

Online inzicht en controle

Met Shell Fleet Hub kunt u snel en eenvoudig online de tankpassen van uw wagenpark beheren. U heeft toegang tot uw facturen en op maat gemaakte rapportages. Bovendien kunt u notificaties en restricties instellen zodat u controle houdt over de uitgaven van uw wagenpark.

Tolbetalingsoplossingen en diensten voor onderweg

Met de Shell Card kunt u diverse diensten voor onderweg betalen; van tolheffing en truckwash tot btw-en accijnsterugvordering en hulp bij pech door heel Europa. Betaling kan direct met de Shell Card, online of via één van de diverse on-board units (tolkastjes).

Ontdek de Shell Card tankpas

Lees meer over de voordelen van Shell; eenvoudig wagenparkbeheer, toegang tot ons uitgebreide stationsnetwerk, advies van onze experts, kwaliteitsbrandstoffen, management informatiesystemen en een breed aanbod van diensten onderweg.

Meer over de Shell Card tankpas

Toekomstgerichte Mobiliteitsoplossingen

Elektrisch laden met de Shell Card

Kiest u voor de nieuwe Shell Card met elektrisch laden dan kunnen u en uw collega's op elk Shell-station én op het complete netwerk van openbare laadpalen in Nederland zowel tank- als laadbeurten afrekenen. Kies bijvoorbeeld voor de snelladers van Shell Recharge, Ionity of de laadpalen van NewMotion thuis en op kantoor.

Brandstoffen voor de toekomst. Nu beschikbaar.

Bij Shell tankstations kunt u kiezen uit verschillende soorten kwaliteitsbrandstoffen zoals Shell FuelSave Diesel, Shell FuelSave Benzine en Shell V-Power. Daarnaast kunt u kiezen voor alternatieve brandstoffen zoals LNG en GTL. Via Shell Recharge en Ionity, laad u snel uw auto weer op. Ook zal er medio 2019 Shell Hydrogen (waterstof) beschikbaar komen op een aantal van onze stations.

Zakelijk CO₂-neutraal rijden. Nu kan het.

Wellicht kunt u op dit moment nog niet overstappen op een alternatieve brandstof, maar wilt u toch de impact van uw CO₂-emissies verminderen. Shell biedt de mogelijkheid om de CO₂-uitstoot van uw wagenpark te compenseren. Met uw bijdrage worden wereldwijde CO₂-compensatieprojecten gesteund.

Het wagenpark van de toekomst

Meer dan de helft van de Nederlandse wagenparkbeheerders ziet kansen in de transitie naar elektrische voertuigen, maar verwacht ook dat hun eigen rol zal veranderen. Shell Fleet Solutions heeft opkomende innovaties en trends onderzocht en hierover een rapport gepubliceerd. Het rapport biedt inzichten in de veranderingen van de mobiliteitssector om zo wagenparkbeheerders te helpen bij het plannen van het wagenpark van de toekomst.

Lees het rapport

Zie Ook

Vraag de Shell Card tankpas aan

Of u nu zelfstandig ondernemer bent of een internationaal opererend logistiek wagenpark heeft, de Shell Card zorgt voor efficiënt beheer en kostenbesparing. Vraag onze tankpas hier eenvoudig aan.

Btw- en accijnsterugvordering

Belasting en accijnzen beslaan een groot deel van de brandstofprijs. Via de Shell Card kunt u eenvoudig en snel de btw en accijns terugvorderen over aankopen die u met uw Shell Card hebt gedaan binnen Europa. Zo kunt u al na 2 weken restitutie ontvangen.

Laadpaal voor thuis of op kantoor

Elektrische auto’s blijven in opkomst. De mogelijkheid tot het opladen ervan wordt dus steeds belangrijker. Met de laadpalen van NewMotion, onderdeel van Shell, transformeert u de parkeerplaats bij uw kantoor of thuis tot slimme laadlocatie en wordt de laadsessie verrekend via de Shell Card factuur.