Ons aanbod van diensten voor onderweg

Tol- en wegenheffing

In veel Europese landen wordt tol geheven over het wegennetwerk. Met de Shell Card hebben uw chauffeurs geen contant geld meer nodig om tol te betalen. De kosten worden gewoon aan uw Shell-factuur toegevoegd.

Overzicht van diensten voor onderweg

Shell eRoad Services biedt u een overzicht met alle diensten voor onderweg. De landengids toont alle beschikbare diensten per land in Europa, met de tolcalculator berekend u eenvoudig uw route en tolkosten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Btw- en accijnsterugvordering

Belasting beslaat een groot deel van de brandstofprijs. Shell kan u, waar mogelijk, helpen snel en eenvoudig de btw en accijns terug te vorderen op aankopen die u met uw Shell Card hebt gedaan binnen Europa.

Veerboten en ROLA (vrachtwagens op trein)

Gebruik uw Shell Card om te betalen voor ROLA-diensten (vrachtwagens op trein) en voor reserveringen bij Europese veerdiensten. Door de rustperioden van chauffeurs te combineren met het reizen via trein of veerboot, kunt u uw bedrijf tijd en geld besparen – en tevens uw CO2-uitstoot verlagen.

Hulp bij pech onderweg

Uw voertuigen zijn de kern van uw bedrijfsvoering en dan het is het uitzonderlijk vervelend als ze onderweg met pech langs de kant staan. Met de Shell Card kunt u altijd betrouwbare hulp bij pech onderweg oproepen in bijna 40 Europese landen.

Gerelateerde artikelen

Zoek een Shell station

Gebruik de Shell-stationfinder om uw route te plannen en onderweg Shell-tankstations aan te doen. Wanneer u met name vrachtwagens of bussen gebruikt, kunt u met onze Vrachtwagennetwerktool overal specifieke informatie over diensten voor vrachtwagens opvragen, zoals AdBlue®.

Zakelijk CO₂-neutraal rijden. Nu kan het.

Wellicht kunt u op dit moment nog niet overstappen op een alternatieve brandstof, maar wilt u toch de impact van uw CO₂-emissies verminderen. Shell biedt de mogelijkheid om de CO₂-uitstoot van uw wagenpark te compenseren. Met uw bijdrage worden wereldwijde CO₂-compensatieprojecten gesteund.

Vraag de Shell Card tankpas aan

Of u nu een zelfstandig ondernemer bent of een internationaal opererend logistiek wagenpark heeft, de Shell Card zorgt voor efficiënt beheer en kostenbesparing.

Vraag hier onze tankpas eenvoudig aan.