Ons aanbod van diensten voor onderweg

Tol- en wegenheffing

In veel Europese landen wordt tol geheven over het wegennetwerk. Met de Shell Card hebben uw chauffeurs geen contant geld meer nodig om tol te betalen. De kosten worden gewoon aan uw Shell-factuur toegevoegd.

Tol-registratietool

De tol-registratietool is snelste en eenvoudigste manier om uw voertuigen te registreren voor een steeds groeiende reeks aan Europese tolbetalingsmethoden, zoals de InterRoute+ Box en de nieuwe Viapass.

Btw- en accijnsterugvordering

Belasting beslaat een groot deel van de brandstofprijs. Shell kan u, waar mogelijk, helpen snel en eenvoudig de btw en accijns terug te vorderen op aankopen die u met uw Shell Card hebt gedaan binnen Europa.

Veerboten en ROLA (vrachtwagens op trein)

Gebruik uw Shell Card om te betalen voor ROLA-diensten (vrachtwagens op trein) en voor reserveringen bij Europese veerdiensten. Door de rustperioden van chauffeurs te combineren met het reizen via trein of veerboot, kunt u uw bedrijf tijd en geld besparen – en tevens uw CO2-uitstoot verlagen.

Hulp bij pech onderweg

Uw voertuigen zijn de kern van uw bedrijfsvoering en dan het is het uitzonderlijk vervelend als ze onderweg met pech langs de kant staan. Met de Shell Card kunt u altijd betrouwbare hulp bij pech onderweg oproepen in bijna 40 Europese landen.

Viapass

In België is het nieuwe tolsysteem Viapass voor voertuigen boven 3,5 ton in werking getreden.

Overzicht diensten voor onderweg

Een overzicht van welke diensten per land worden aangeboden en waar u gebruik kunt maken van uw Shell Card.

Gerelateerde artikelen

Shell Truckwash & Tankcleaning

Hiermee biedt Shell een landelijk netwerk van ruim 100 waslocaties waar u uw voertuigen, tegen een vast tarief, kunt laten wassen en vervolgens eenvoudig kunt afrekenen met de Shell Card.

Zakelijk CO₂-neutraal rijden. Nu kan het.

Wellicht kunt u op dit moment nog niet overstappen op een alternatieve brandstof, maar wilt u toch de impact van uw CO₂-emissies verminderen. Shell biedt de mogelijkheid om de CO₂-uitstoot van uw wagenpark te compenseren. Met uw bijdrage worden wereldwijde CO₂-compensatieprojecten gesteund.

Beveiligingsfuncties

Wij zorgen ervoor dat het gebruik van de Shell Card zo veilig mogelijk is.