Simplifying cross-border tolling for business

Vereenvoudig Europese tolbetaling voor grensoverschrijdend transport

Voor wagenparken met grensoverschrijdend transport in Europa, biedt EETS de mogelijkheid om de complexiteit van Europese tolbetaling weg te nemen en betalingen en administratieve processen te stroomlijnen. Inzicht in de potentiële voordelen is de eerste stap bij het vinden van de juiste toloplossing. De daadwerkelijke voordelen worden concreet bij het afstemmen van de juiste toloplossing op de internationale routes, wensen en behoeften van uw bedrijf.

Benieuwd naar de inhoud van de EETS-gids?

Tolling
Driving business efficiency

Verbeter bedrijfsefficiëntie

Waarom dit het moment is voor wagenparkbeheerders om te kijken hoe ze efficiënt kunnen rijden, geld kunnen besparen en de ontwikkelingen voor kunnen blijven met de juiste toloplossing en partner.


Driving business efficiency

Tolheffing in Europa

Grensoverschrijdende tolheffing kan complex, kostbaar en verwarrend zijn. Een tolbetalingsoplossing op maat die is opgebouwd rond uw bedrijfsbehoeften, kan helpen om de administratie te verminderen, kosten te besparen en de tolbetaling in Europa te vereenvoudigen.


Driving business efficiency

De beste tips voor tolheffing

Vijf zaken die wagenparkbeheerders moeten weten over EETS en de maatwerkoplossing van Shell.


Ontdek meer over de Europese tolbetalingsoplossing van Shell

Tolbetaling op maat

Een universele oplossing voor heel Europa bestaat nog niet. De Europese toloplossing van Shell helpt nu al om voor tol te betalen in meerdere Europese landen met een tolbox. Voor de aanvullende dekking biedt de Shell Card, nationale tolboxen en vignetten uitkomst. Met minder tolboxen op het dashboard wordt het leven van een chauffeur en wagenparkbeheer gemakkelijker gemaakt op weg naar een volledige Europese dekking met een tolbox.

Navigeren in een complex Europees tollandschap

Elke Europese lidstaat heeft een eigen tolsysteem en regelgeving en er zijn meer dan 100 tolproviders - waarvan 20 alleen al in Frankrijk. Met de vele tolboxen, vignetten en dienstverleners op de markt, is het van belang om een oplossing te vinden die werkt voor uw wagenpark.