Parking, Washing and Tank Cleaning

Er komt meer kijken bij transport dan alleen van A naar B reizen

Wij begrijpen dat voor u als wagenparkbeheerder het van groot belang is dat alle voertuigen operationeel en representatief zijn, dat uw chauffeurs en de lading veilig zijn wanneer ze moeten stoppen en pauze nemen. Shell biedt in samenwerking met TRAVIS Road Services een reeks diensten aan die daarbij kunnen helpen, direct toegankelijk met de Shell Card tankpas.

Truckparking

Ons groeiende Europese netwerk van beveiligde parkeerplaatsen maakt het leven van uw vrachtwagenchauffeurs gemakkelijker en geeft u de zekerheid dat uw lading veilig is en dat uw bedrijf de veiligheidsnormen naleeft. Reserveren en betalen doet u eenvoudig met de Shell Card zodat alle transacties gemakkelijk via de Shell Card factuur achteraf verwerkt worden.


Truckwash

Schone vrachtwagens fungeren als visitekaartje voor uw bedrijf en regelmatige schoonmaakbeurten kunnen u helpen om de onderhoudskosten te verlagen. Samen met TRAVIS Road Services biedt Shell u een Europees netwerk van waslocaties om thuis en onderweg eenvoudig wasbeurten in te plannen langs de routes van uw chauffeurs. Reserveren en betalen doet u eenvoudig met de Shell Card zodat alle transacties gemakkelijk via de Shell Card factuur achteraf verwerkt worden.


Tankcleaning

Om aan de geldende gezondheids- en veiligheidsnormen te voldoen, is het van belang dat tanks regelmatig en grondig worden gereinigd, zowel van binnen als van buiten. Het personeel van de bij TRAVIS Road Services aangesloten partners is speciaal getraind om uw voertuigen en tanks te reinigen volgens een strenge norm (o.a. HACCP), elke keer weer. Reserveren en betalen doet u eenvoudig met de Shell Card zodat alle transacties gemakkelijk via de Shell Card factuur achteraf verwerkt worden.


Veelgestelde vragen

Ontdek meer diensten voor onderweg van Shell

Tolbetaling

De Shell Card is de slimme oplossing voor betalingen onderweg zonder contant geld. De Shell Card wordt niet alleen voor brandstof gebruikt. Gebruik uw Shell Card om diverse diensten voor onderweg te betalen; van (elektronisch, EETS) tolbetaling en overtochten met de veerboot tot btw-terugvordering en hulp bij pech door heel Europa, zonder dat uw chauffeurs contant geld hoeven te gebruiken.

Btw- en accijnsterugvordering

Belasting en accijnzen beslaan een groot deel van de brandstofprijs. Via de Shell Card kunt u eenvoudig en snel de btw en accijns terugvorderen over aankopen die u met uw Shell Card hebt gedaan binnen Europa. Zo kunt u al na 2 weken restitutie ontvangen voor betaalde btw en accijns.