Make finding a spot simple with our European-wide network


Profiteer van een eenvoudig boekingssysteem en een groeiend Europees netwerk

 • Een snelgroeiend netwerk van meer dan 135 locaties voor tankreiniging in heel Europa
 • Professionele reiniging voor tankwagens, silowagens en containers door speciaal opgeleid personeel in moderne reinigingsinstallaties
 • Verwijdering van alle sporen van chemicaliën, voedselproducten of bulklading
 • Reserveer vooraf of onderweg, waar of wanneer u zich ook bevindt met het gebruiksvriendelijke Travis Road Services online platform via de app of website
 • Naleving van hygiënische normen, zoals HACCP of GMP
 • Betaal en profiteer van volledige integratie met uw Shell Card en voorkom gedoe met bonnetjes
 • Transacties worden achteraf via de Shell Card-factuur verwerkt

De voordelen van Tankcleaning

 • Save time

  Bespaar tijd en geld

  Integreer en plan eenvoudig uw reinigingsbeurten in de ritten van uw chauffeurs op een door u bepaalde dag, tijd en locatie. Zo voorkomt u omrijdkilometers, wachttijden en overuren. Met het eenvoudige reserveringssysteem via het TRAVIS Road Services online platform kunt u 24/7 reserveringen maken en krijgt u inzicht in uw reinigingsintervallen, zodat u onnodige reinigingen en kosten kan voorkomen.

 • Save money

  Een veilig gevoel

  Als het gaat om de naleving van de hygiënische normen, maakt Tankcleaning van TRAVIS Road Services het eenvoudig om de controle te behouden en up-to-date te blijven. Reinigingscertificaten staan duidelijk vermeld op elk factuur en zijn beschikbaar via uw dashboard. Bovendien kunt u met één klik een GMP-rapport downloaden.

 • Feel secure

  Geniet van het gemak

  Met onze parkeerservice kunt u snel en eenvoudig al onze parkeerplaatsen op- en afrijden. U heeft ook geen speciale tickets nodig om in en uit te rijden.

 • Maximum control

  Maximale controle

  Stel de gewenste reinigingsintervallen in op uw dashboard en profiteer van real-time inzichten. Beheerders ontvangen ook een e-mail wanneer een service wordt gebruikt en wekelijkse e-mailrapportages.

Ontdek meer diensten voor onderweg van Shell

Truckwash

Schone vrachtwagens fungeren als visitekaartje voor uw bedrijf en regelmatige schoonmaakbeurten kunnen u helpen om de onderhoudskosten te verlagen. Samen met TRAVIS Road Services biedt Shell u een Europees netwerk van waslocaties om thuis en onderweg eenvoudig wasbeurten in te plannen langs de routes van uw chauffeurs. Reserveren en betalen doet u eenvoudig met de Shell Card zodat alle transacties gemakkelijk via de Shell Card factuur achteraf verwerkt worden.

Truckparking

Ons groeiende Europese netwerk van beveiligde parkeerplaatsen maakt het leven van uw vrachtwagenchauffeurs gemakkelijker en geeft u de zekerheid dat uw lading veilig is en dat uw bedrijf de veiligheidsnormen naleeft. Reserveren en betalen doet u eenvoudig met de Shell Card zodat alle transacties gemakkelijk via de Shell Card factuur achteraf verwerkt worden.