Let your drivers rest safe


Laat uw chauffeurs en lading veilig rusten

 • Een snelgroeiend netwerk van meer dan 70 beveiligde parkeerplaatsen in heel Europa. Zoek parkeergelegenheid in o.a. Nederland, België, Duitsland, Polen, Frankrijk, Spanje en Italië
 • Reserveer vooraf of onderweg, waar of wanneer u zich ook bevindt met het gebruiksvriendelijke Travis Road Services online platform via de app of website
 • Per locatie is direct inzichtelijk welke faciliteiten er beschikbaar zijn en wat de openingstijden zijn voordat u boekt
 • Betaal en profiteer van volledige integratie met uw Shell Card en voorkom gedoe met bonnetjes
 • Transacties worden achteraf via de Shell Card-factuur verwerkt

De voordelen van Truckparking

 • Feel secure

  Een veilig gevoel

  U kunt gerust zijn als u weet dat uw chauffeurs en lading veilig zijn. Met Truckparking van TRAVIS Road Services kan het parkeren op de weg of op onbeveiligde parkeerplaatsen worden vermeden, zodat het risico op ongelukken en ladingdiefstal tot een minimum wordt beperkt.

 • Save time

  Bespaar tijd en geld

  Zoek een parkeerplaats uit een groot aantal beveiligde truckparkinglocaties in Europa. Integreer en plan eenvoudig parkeersessies in de ritten van uw chauffeurs op een door u bepaalde dag, tijd en locatie. Zo garandeert u dat uw chauffeurs een parkeerplaats voor hun vrachtwagen hebben en voorkomt u omrijdkilometers, wachttijden en overuren. Met het eenvoudige reserveringssysteem via het TRAVIS Road Services online platform kunt u 24/7 reserveringen maken en krijgt u inzicht in uw parkeersessies.

 • Maximum control

  Maximale controle

  Profiteer van eenvoudig en handig online beheer voor al uw reserveringen. Via de online portal van TRAVIS Road Services kunt u beveiligde parkeerplaatsen vinden, reserveringen maken en heeft u inzicht en controle over uw transacties. Blijf op de hoogte van parkeersessies met handige e-mailnotificaties en wekelijkse e-mailrapportages. Alle transacties worden achteraf via de Shell Card factuur verwerkt.

 • Enjoy convenience

  Geniet van het gemak

  Met onze parkeerservice kunt u snel en eenvoudig al onze parkeerplaatsen op- en afrijden. U heeft ook geen speciale tickets nodig om in en uit te rijden.

Ontdek meer diensten voor onderweg van Shell

Truckwash

Schone vrachtwagens fungeren als visitekaartje voor uw bedrijf en regelmatige schoonmaakbeurten kunnen u helpen om de onderhoudskosten te verlagen. Samen met TRAVIS Road Services biedt Shell u een Europees netwerk van waslocaties om thuis en onderweg eenvoudig wasbeurten in te plannen langs de routes van uw chauffeurs. Reserveren en betalen doet u eenvoudig met de Shell Card zodat alle transacties gemakkelijk via de Shell Card factuur achteraf verwerkt worden.

Tankcleaning

Om aan de geldende gezondheids- en veiligheidsnormen te voldoen, is het van belang dat tanks regelmatig en grondig worden gereinigd, zowel van binnen als van buiten. Het personeel van de bij TRAVIS Road Services aangesloten partners is speciaal getraind om uw voertuigen en tanks te reinigen volgens een strenge norm (o.a. HACCP), elke keer weer. Reserveren en betalen doet u eenvoudig met de Shell Card zodat alle transacties gemakkelijk via de Shell Card factuur achteraf verwerkt worden.