Enjoy easy booking and a network


Profiteer van een eenvoudig boekingssysteem en een groeiend Europees netwerk

 • Een snelgroeiend netwerk van meer dan 430 locaties voor truckwash in heel Europa
 • Professionele wasbeurten voor grotere voertuigen zoals vrachtwagens en bussen en kleinere voertuigen zoals bestelwagens in moderne wasstraten
 • Voldoet aan hygiënische standaarden zoals HACCP
 • Reserveer vooraf of onderweg, waar of wanneer u zich ook bevindt met het gebruiksvriendelijke Travis Road Services online platform via de app of website
 • Reining aan buitenzijde en binnenzijde van de trailers.
 • Betaal en profiteer van volledige integratie met uw Shell Card en voorkom gedoe met bonnetjes
 • Transacties worden achteraf via de Shell Card-factuur verwerkt

 

De voordelen van Truckwash

 • Save time

  Bespaar tijd en geld

  Integreer en plan eenvoudig uw wasbeurten in de ritten van uw chauffeurs op een door u bepaalde dag, tijd en locatie. Zo voorkomt u omrijdkilometers, wachttijden en overuren. Met het eenvoudige reserveringssysteem via het TRAVIS Road Services online platform kunt u 24/7 reserveringen maken en krijgt u inzicht in uw wasbeurtintervallen om onnodige reinigingen en kosten te voorkomen.

 • Save money

  Een veilig gevoel

  Als het gaat om de naleving van de hygiënische normen, maakt Truckwash van TRAVIS Road Services het gemakkelijker om de controle te behouden en up-to-date te blijven. Reinigingscertificaten staan duidelijk vermeld op elke factuur en zijn toegankelijk via uw dashboard. Bovendien kunt u met één klik een GMP-rapport downloaden.

 • Feel secure

  Maximale controle

  Stel de gewenste was intervallen in op uw dashboard en profiteer van real-time inzichten. Blijf op de hoogte van wasbeurten met handige e-mailnotificaties en wekelijkse e-mailrapportages.

Ontdek meer diensten voor onderweg van Shell

Tankcleaning

Om aan de geldende gezondheids- en veiligheidsnormen te voldoen, is het van belang dat tanks regelmatig en grondig worden gereinigd, zowel van binnen als van buiten. Het personeel van de bij TRAVIS Road Services aangesloten partners is speciaal getraind om uw voertuigen en tanks te reinigen volgens een strenge norm (o.a. HACCP), elke keer weer. Reserveren en betalen doet u eenvoudig met de Shell Card zodat alle transacties gemakkelijk via de Shell Card factuur achteraf verwerkt worden.

Truckparking

Ons groeiende Europese netwerk van beveiligde parkeerplaatsen maakt het leven van uw vrachtwagenchauffeurs gemakkelijker en geeft u de zekerheid dat uw lading veilig is en dat uw bedrijf de veiligheidsnormen naleeft. Reserveren en betalen doet u eenvoudig met de Shell Card zodat alle transacties gemakkelijk via de Shell Card factuur achteraf verwerkt worden.