Gebruik uw Shell Card om te betalen voor ROLA-diensten (vrachtwagen op trein) en voor reserveringen bij Europese veerdiensten. Door de rustperioden van chauffeurs te combineren met het reizen via trein of veerboot, kunt u uw bedrijf tijd en geld besparen – en tevens uw CO2-uitstoot verlagen.

Of uw voertuigen nu reizen via land, water of spoor, u kunt op uw Shell Card vertrouwen om uw reizen door heel Europa te boeken en te betalen. Met toegang tot een groot aantal Europese veerroutes en ROLA-diensten (vrachtwagen op trein) en één factuur voor alle kosten, kunt u uw bedrijf tijd en geld besparen.

Veerdiensten

Gebruik uw Shell Card om gegarandeerde oversteken te boeken bij Transcamion, de grootste veerdienst in Europa, en bij P&O Ferries.

Transcamion werkt samen met meer dan 150 veerbedrijven en biedt meer dan 1300 veerroutes van de Zwarte Zee, via de Baltische Zee, naar de Kaspische Zee of de Middellandse Zee. Met Transcamion kunt u profiteren van kortingstarieven (afhankelijk van het aantal overtochten) en kunt u zo nodig zelfs uw vertrektijd aanpassen.

De hoofdroute van P&O Ferries is tussen Frankrijk en Groot-Brittannië (van Dover naar Calais), maar u kunt uw Shell Card ook gebruiken om te betalen voor een oversteek tussen Groot-Brittannië en Nederland of België.

Veerovertocht reserveren

Ga naar www.transcamion.com om een veerovertocht te reserveren via Transcamion.

Bij P&O Ferries kunnen uw chauffeurs met hun Shell Card direct bij de vertrekhallen betalen, zonder van tevoren te reserveren. Ga voor meer informatie over routes en dienstregelingen naar www.poferriesfreight.com.

ROLA (vrachtwagen op trein)

Snelheids- en gewichtsbeperkingen, werkuren en milieukwesties kunnen allemaal invloed hebben op internationale transportroutes. Door vrachtwagen- en treinreizen te combineren, kan ROLA (Rollende Landstraße) dergelijke problemen helpen voorkomen.

Belangrijkste voordelen van ROLA:

  • Reistijd gecombineerd met rustperiode van de chauffeur.
  • Besparingen in kosten: brandstof en wegenheffing, slijtage van vrachtwagens.
  • Geen last van vervoersrestricties voor vrachtwagens.
  • Vermijd files en rijen door vrachtwagencontroles.
  • Betere planning van reis- en leveringstijd.
  • Alle kosten op één factuur.

Een ROLA-trip boeken

U kunt met een Shell Card een ROLA-overtocht reserveren door contact op te nemen met Rail Cargo Austria, de Europese leider in begeleid gecombineerd vervoer, of met Transcamion, onze partneronderneming.

Rail Cargo Austria biedt u de volgende routes:

  • Salzburg (AT) - Triest (IT)
  • Wels (AT) - Maribor (SLOV)
  • Wörgl (AT) - Brenner (AT)
  • Wörgl (AT) - Trento (IT)

Ga voor meer informatie, inclusief reserveringsdetails, dienstregelingen en prijslijst, naar de website van Rail Cargo Austria.

Meer in Klanten

Tunnels en bruggen

Met uw Shell Card kunt u tol voor tunnels en bruggen in de belangrijkste Europese landen betalen.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Moderne vormen van energie, zoals windenergie en zonne-energie, liggen steeds meer binnen handbereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om onze klanten deze energie aan te bieden, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

We vertellen je graag meer over onze producten, brandstofprijzen, brandstoflabels, tips voor zuiniger rijden en wat jij kunt doen om je uitstoot te verminderen.