Shell Klantenservice

Telefoon

0900 202 27 30 (maandag tot en met vrijdag 08:30 uur tot 17:00 uur)

+31 10 798 28 10 (vanuit het buitenland).

Wij maken u er graag op attent dat telefoongesprekken met de Shell Klantenservice kunnen worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.
 

E-mail

Voor algemene vragen over uw Shell Card: generalcardrequests-NL@shell.com
 

Postadres:

Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V.

T.a.v. Shell Fleet Solutions NL

Antwoordnummer 30295

3030 VB ROTTERDAM

Snel naar

Meer in Klanten

Zoek een Shell station

Gebruik de Shell-stationfinder om uw route te plannen en onderweg Shell-tankstations aan te doen. Wanneer u met name vrachtwagens of bussen gebruikt, kunt u met onze Vrachtwagennetwerktool overal specifieke informatie over diensten voor vrachtwagens opvragen, zoals AdBlue®.

Refuel Magazine

REFUEL Shell Commercial Road Transport en Fleet Magazine.

Vraag nu de Shell Card aan

Maak gebruik van de vele voordelen van Shell; eenvoudig wagenparkbeheer, toegang tot ons uitgebreide stationsnetwerk, advies van experts, kwaliteitsbrandstoffen, management informatiesystemen en een breed aanbod van diensten onderweg.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Moderne vormen van energie, zoals windenergie en zonne-energie, liggen steeds meer binnen handbereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om onze klanten deze energie aan te bieden, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Over brandstoffen is veel te vertellen. Waarin verschillen brandstofsoorten? We delen onze kennis graag met je.