Voor Shell Card aanvragen, pasblokkades, transactieoverzichten en alerts kunt u ook terecht op Shell Card Online. Klik hier om direct in te loggen op Shell Card Online.

Let op: Shell Card Online zal in 2019 vervangen worden door Shell Fleet Hub.Klik hier om direct in te loggen op Shell Fleet Hub.

Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen voor Shell Fleet Hub? Geen zorgen, deze zult u binnenkort per e-mail ontvangen.

 

Customer Service Centre

Telefoon

0900 202 27 30 (maandag tot en met vrijdag 08:30 uur tot 17:00 uur)

+31 10 798 28 10 (vanuit het buitenland).

 

E-mail

Voor nieuwe klanten:Cardnewbusiness-NL@shell.com

Voor vragen en opmerkingen:Cardfeedbackandissues-NL@shell.com

 

Postadres:

Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V.

T.a.v. Shell Customer Service Centre

Antwoordnummer 30295

3030 VB ROTTERDAM

 

Voor een overzicht van belangrijke e-mailadressen en faxnummers, evenals het telefoonmenu van ons Customer Service Centre, kunt u het contactinformatie formulier raadplegen.

Wij maken u er graag op attent dat telefoongesprekken met ons Customer Service Centre worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Meer in Klanten

Ons netwerk

Gebruik de Shell-stationfinder om uw route te plannen en onderweg Shell-tankstations aan te doen. Wanneer u met name vrachtwagens of bussen gebruikt, kunt u met onze Vrachtwagennetwerktool overal specifieke informatie over diensten voor vrachtwagens opvragen, zoals AdBlue®.

Refuel Magazine

REFUEL Shell Commercial Road Transport en Fleet Magazine.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Moderne vormen van energie, zoals windenergie en zonne-energie, liggen steeds meer binnen handbereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om onze klanten deze energie aan te bieden, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.