Voor al uw kaartaanvragen, kaartblokkades, transactieoverzichten en alerts kunt u terecht op Shell Card Online. Klik hier om direct in te loggen op Shell Card Online.

Customer Service Centre

Ons Customer Service Centre is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag 08:30 uur tot 17:00 uur

Telefoon

0900 202 27 30 (1ct/min)

0031 10 798 28 10 (Op dit nummer is ons Customer Service Centre te bereiken vanuit het buitenland).

E-mail

Voor nieuwe klanten:

Cardnewbusiness-NL@shell.com

Voor vragen en opmerkingen:

Cardfeedbackandissues-NL@shell.com

 

Postadres:

Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V.

euroShell Customer Service Centre

Antwoordnummer 30295

3030 VB ROTTERDAM

 

Shell Mobility:

Voor vragen over Shell Mobility neemt u contact met ons op via: 

Telefoon: 0900-2022771 (1ct/min)

E-mail: shell-mobility@radiuz.nl

Voor belangrijke e-mailadressen en faxnummers, evenals het telefoonmenu van ons Customer Service Centre, kunt u het Contactinformatie-sheet raadplegen.

Wij maken u er graag op attent dat telefoongesprekken met ons Customer Service Centre worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Meer in Klanten

Ons netwerk

Gebruik de Shell-stationfinder om uw route te plannen en onderweg Shell-tankstations aan te doen. Wanneer u met name vrachtwagens of bussen gebruikt, kunt u met onze Vrachtwagennetwerktool overal specifieke informatie over diensten voor vrachtwagens opvragen, zoals AdBlue®.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om de energie te ontsluiten die onze klanten voor nu en in de toekomst nodig hebben, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.