Shell Fleet Solutions

Shell Fleet Solutions is de betrouwbare partner voor uw wagenpark. Wij bieden een uitgebreid netwerk aan tankstations en laadpunten, een zakelijke tankpas met elektrisch laden en een breed aanbod van diensten. Bekijk hieronder de ervaring van Limpens Elsloo over de samenwerking met Shell Fleet Solutions.

Limpens Elsloo en Shell Fleet Solutions

Shell LNG

Shell LNG is een van aardgas afgeleide vloeibare brandstof als alternatief op conventionele brandstoffen. Deze kosten competitieve brandstof is ideaal voor zware vrachtwagens en biedt een oplossing voor ondernemers en wagenparkbeheerders die emissies én exploitatiekosten willen verminderen. Kijk en luister naar de ervaring van Kivits Drunen in het rijden met Shell LNG. Lees ook over het voordeel van de stille LNG vrachtwagens van Snel Logistics Solutions.

Snel Logistics Solutions en Shell LNG Kivits Drunen en Shell LNG

Container truck

Kivits Drunen kiest voor duurzaamheid én een businesscase met Shell LNG Fuel

“We zitten overal voor de lange termijn in. Met onze klanten, relaties en leveranciers. Daarom is duurzaam opereren voor ons erg belangrijk. Niet alleen voor het comfort en de veiligheid van de mensen, maar om verantwoord te opereren met beschikbare grondstoffen en energie” aldus van Opzeeland.

Naast het nieuwe milieuvriendelijke distributiecentrum in Waalwijk, investeert Kivits Drunen BV in een groene manier van koelen, opleidingen voor het personeel om het brandstofverbruik te verminderen en gebruikt men emissieverlagende brandstoffen, zoals Shell LNG Fuel. “Shell LNG Fuel is voor ons een win-win oplossing. De schonere brandstof past niet alleen in ons duurzaamheidsbeleid, maar zorgt ook voor andere voordelen. Shell LNG Fuel biedt bijvoorbeeld een goede business case” volgens van Opzeeland.

container truck

Innovatie en duurzaamheid zit in ons DNA. Wij gaan vol gas voor Shell LNG Fuel” Remco Elbers, vestiging manager Snel Logistics Solutions.

“LNG is een ideale oplossing om duurzaam transport te realiseren, omdat het kan helpen CO2 en lokale emissies te verminderen. Als sector hebben we de plicht om mee te gaan in de nieuwe klimaateisen zoals recentelijk geformuleerd in Parijs. Met de LNG brandstof kan Snel Logistics Solutions vandaag en in de toekomst een wezenlijke bijdrage leveren” verteld Elbers.”

CO₂-neutraal

Meer In Klanten

Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell Fleet Solutions

Hoe groot of klein uw wagenpark ook is en of u nu lokaal of internationaal opereert, profiteer net als miljoenen klanten wereldwijd van de meer dan 50 jaar Shell-expertise op het gebied van brandstofkaarten.

Shell LNG Fuel voor wegtransport

Shell LNG is een kostenconcurrerende brandstofoplossing voor zware vrachtauto’s, die zowel de Emissies, als de exploitatiekosten kan helpen verlagen.

Diensten voor onderweg

Uw internationale vrachtverkeer heeft behoefte aan internationale diensten. Zo kunt u uw Shell Card tankpas gebruiken om voor tolwegen te betalen of kunnen wij u helpen met BTW- en accijnsterugvordering.

Zakelijk CO2-neutraal rijden. Nu kan het.

Compenseer de CO2-uitstoot van uw wagenpark met Shell en bereidt uw onderneming voor op de toekomst.