Fuel tanker passing through road

Gemak

Wij bieden alles wat u nodig heeft om elke reis probleemloos te laten verlopen. Met één enkele tankkaart, rekent u snel en gemakkelijk brandstoffen en diensten af. Van brandstof onderweg en tolbetalingen tot BTW-terugvordering en pechhulp. Met duizenden tankstations en partnerlocaties is ons netwerk het grootste van Europa.

Shell Truck passing through forest

Duurzaamheid

Wij helpen u graag om emissies te verminderen, vermijden en compenseren. Laat uw vloot kennismaken met duurzamere, efficiëntere manieren van werken. Wij adviseren graag over duurzaamheid: van elektrisch rijden tot overstappen op gas en het analyseren van data om efficiënter en veiliger te rijden, met onze op maat gemaakte systemen.

Male worker adjusting his car seat belt

Veiligheid

Ons beste beveiligingsaanbod tot nu toe geeft u meer controle over uw uitgaven en helpt u fraude aan te pakken. Met Shell Fleet Hub weet u te allen tijde de exacte locatie van al uw voertuigen en kiest u de beveiligingsinstellingen die het best bij de behoeften van uw bedrijf aansluiten. Bij misbruik ontvangt u direct notificaties en kunt u per direct kaarten blokkeren.

Shell Fleet truck parked

Beter beheer

Met Shell Fleet Hub kunt u uw prestaties bijhouden en verbeteren, van brandstofverbruik tot reisplanning. Een gebruiksvriendelijke portal voor desktop en mobiel helpt u om uw wagenpark en kosten overzichtelijker te beheren. Controleer recente transacties of blokkeer zoekgeraakte kaarten met enkele klikken. Fleet Hub kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande betalingssystemen.

Cars and Trucks passing on Highway

Besparingen

Wij zoeken graag samen met u naar manieren om uw Total Cost of Ownership te verlagen. Bijvoorbeeld door het aanbieden van betaalbare brandstoffen en volumekortingen of het helpen overstappen op elektrisch rijden, maar ook door het inzetten van innovatieve methodes voor het verbeteren van kostenbeheersing, door verbeterd inzicht en handige tools.

Shell brandstoffen

Shell ontwikkelt al meer dan 100 jaar hoogwaardige brandstoffen. Ons benzine en diesel-aanbod bestaat uit standaard (FuelSave) en premium (V-Power) producten, verrijkt met DYNAFLEX-technologie voor betere prestaties en efficiëntie. Daarnaast biedt Shell alternatieve brandstoffen, zoals LPG, CNG en een netwerk van elektrische (snel-)laders.

Ons netwerk

Het netwerk van Shell tankstations is het grootste ter wereld. Met onze Shell Site Locator kunt u overal in Europa uw dichtstbijzijnde Shell station vinden. Ook kunt u uw route plannen en tankstations selecteren op basis van persoonlijke voorkeuren.

Shell Mobility

Shell Mobility biedt u, in combinatie met uw Shell Card tankpas, een complete mobiliteitsoplossing. Uw onderneming bespaart tijd en geld en profiteert van beter beheer en meer gemak, flexibiliteit en duurzaamheid, dankzij de mobiliteitsmodules van Shell Mobility.

Maak kennis met onze services

Elektrisch laden met de Shell Card

Kiest u voor de nieuwe Shell Card met elektrisch laden dan kunnen u en uw collega's op elk Shell-station én op het complete netwerk van openbare laadpalen in Nederland zowel tank- als laadbeurten afrekenen. Kies bijvoorbeeld voor de snelladers van Shell Recharge, Ionity of de laadpalen van NewMotion thuis en op kantoor.

Elektrisch laden op kantoor en thuis

Kiest u voor de nieuwe Shell Card met elektrisch laden dan kunnen u en uw collega's op elk Shell-station én op het complete netwerk van openbare laadpalen in Nederland zowel tank- als laadbeurten afrekenen. Kies bijvoorbeeld voor de snelladers van Shell Recharge, Ionity of de laadpalen van NewMotion thuis en op kantoor.

Diensten onderweg

De Shell Card tankpas is de slimme oplossing voor betalingen onderweg zonder contant geld. De Shell Card tankpas kan onderweg worden gebruikt om snel, gemakkelijk en veilig allerlei diensten af te rekenen: van tolwegen en overtochten met de veerboot tot btw-terugvordering en hulp bij pech door heel Europa.