Laatste nieuws

Fabriek Shell Pernis krijgt nieuwe kolom

02 dec 2019

Vernieuwing vindt niet alleen plaats tijdens een grote onderhoudsstop. Heel het jaar door controleert en vernieuwt Shell Pernis onderdelen aan de fabrieken.

UPDATE: Situatie schip bij tweede Petroleumhaven weer stabiel

21 nov 2019

Vanmorgen, tijdens het verladen van diesel naar een schip bij de 2e Petroleumhaven, is geconstateerd dat het schip schuiner is gaan liggen.

Update: Fakkelen door reparatiewerkzaamheden

20 nov 2019

In verband met eenmalige reparatie aan één van onze fabrieken hebben we tussen 17 en 19 november moeten fakkelen. 

Shell Pernis

Over Shell Pernis

Lees meer over de raffinaderij van Shell in Pernis

Shell Pernis in de omgeving

Shell Pernis speelt een belangrijke rol in de naaste (leef) omgeving. Gemeenten als Pernis, Hoogvliet, Nissewaard, Schiedam en Vlaardingen grenzen bijna aan het bedrijventerrein. 

Solvent DeAsphalter fabriek

Drie jaar geleden kondigde Shell de bouw van een nieuwe fabriek op Shell Pernis aan: de Solvent Deasphalter (SDA)-fabriek.

Nieuwsberichten Shell Pernis

Overzicht van de nieuwsberichten van Shell Pernis

Meer informatie en contactgegevens

Meer informatie en contactgegevens

Pernis Restwarmte Initiatief

Shell, Havenbedrijf Rotterdam en Warmtebedrijf Rotterdam gaan samen een bijdrage leveren aan de versnelling van de Nederlandse energietransitie door efficiënt gebruik te maken van bestaande energie en 16.000 Rotterdamse huishoudens te verwarmen met restwarmte afkomstig van Shell’s raffinaderij in Pernis. Het Pernis Restwarmte Initiatief gaat september 2018 van start.

Shell Pernis Burenraad

Goede buren communiceren met elkaar, leren van elkaar, krijgen een band, helpen elkaar en maken het leven in de buurt wat aangenamer. Een goed en open contact met onze buren vinden we belangrijk. Daarom is er al vijftien jaar een Burenraad van Shell Pernis.

Shell Pernis Burenraad

Zie ook

Shell in Nederland

Wat is en wat doet Shell in Nederland?

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben een groot aantal boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk, op alle niveaus en van starters tot ervaren professionals. Vind hier wat bij je past. 

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie.