Laatste nieuws

Kinderraad Shell Pernis enthousiast van start!

19 Nov 2018

De officiële installatie van de Shell Pernis Kinderraad 2018 -2019 was een groot succes. In aanwezigheid van ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes, kregen alle nieuwe kinderraadsleden van Jos van Winsen, de General Manager van Shell Pernis, en Soesja Boode, directeur De Kleine Ambassade, hun eigen rode overall overhandigd.

Geluidsklachten Shell Pernis

03 Oct 2018

In de loop van de avond zijn vijf geluidsklachten gemeld bij DCMR Milieudienst Rijnmond. Deze klachten, afkomstig van omwonenden uit Hoogvliet en Pernis, zijn toegewezen aan Shell Pernis.

Shell Pernis

Solvent DeAsphalter fabriek

Drie jaar geleden kondigde Shell de bouw van een nieuwe fabriek op Shell Pernis aan: de Solvent Deasphalter (SDA)-fabriek.

Pernis Restwarmte Initiatief

Shell, Havenbedrijf Rotterdam en Warmtebedrijf Rotterdam gaan samen een bijdrage leveren aan de versnelling van de Nederlandse energietransitie door efficiënt gebruik te maken van bestaande energie en 16.000 Rotterdamse huishoudens te verwarmen met restwarmte afkomstig van Shell’s raffinaderij in Pernis. Het Pernis Restwarmte Initiatief gaat september 2018 van start.

Shell Pernis Burenraad

Goede buren communiceren met elkaar, leren van elkaar, krijgen een band, helpen elkaar en maken het leven in de buurt wat aangenamer. Een goed en open contact met onze buren vinden we belangrijk. Daarom is er al vijftien jaar een Burenraad van Shell Pernis.

Shell Pernis Burenraad

Zie ook

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben een groot aantal boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk, op alle niveaus en van starters tot ervaren professionals. Vind hier wat bij je past.