Laatste nieuws

Kinderraad Shell Pernis voor de 6e keer enthousiast van start!

26 sep 2019

De Shell Pernis Kinderraad 2019-2020 is vandaag officieel geïnstalleerd. In aanwezigheid van ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes, kregen alle nieuwe kinderraadsleden hun eigen rode overall overhandigd.

Circulaire bestemming voor CO2 van Shell Pernis

23 sep 2019

De een heeft CO2 over, de ander heeft CO2 nodig. Wist je dat Shell Pernis al sinds 2005 CO2 levert aan de glastuinbouw?

Recordbedrag opgehaald voor Sophia Kinderziekenhuis tijdens derde editie Shell Pernis Wielertocht

17 sep 2019

Zaterdag 14 september vond voor de derde keer de Shell Pernis Wielertocht. Met bijna honderd wielrenners is een recordbedrag van €9.837 opgehaald ten gunste van het Sophia Kinderziekenhuis Kinderhersenlab.

Shell Pernis

Over Shell Pernis

Lees meer over de raffinaderij van Shell in Pernis

Shell Pernis in de omgeving

Shell Pernis speelt een belangrijke rol in de naaste (leef) omgeving. Gemeenten als Pernis, Hoogvliet, Nissewaard, Schiedam en Vlaardingen grenzen bijna aan het bedrijventerrein. 

Solvent DeAsphalter fabriek

Drie jaar geleden kondigde Shell de bouw van een nieuwe fabriek op Shell Pernis aan: de Solvent Deasphalter (SDA)-fabriek.

Nieuwsberichten Shell Pernis

Overzicht van de nieuwsberichten van Shell Pernis

Meer informatie en contactgegevens

Meer informatie en contactgegevens

Pernis Restwarmte Initiatief

Shell, Havenbedrijf Rotterdam en Warmtebedrijf Rotterdam gaan samen een bijdrage leveren aan de versnelling van de Nederlandse energietransitie door efficiënt gebruik te maken van bestaande energie en 16.000 Rotterdamse huishoudens te verwarmen met restwarmte afkomstig van Shell’s raffinaderij in Pernis. Het Pernis Restwarmte Initiatief gaat september 2018 van start.

Shell Pernis Burenraad

Goede buren communiceren met elkaar, leren van elkaar, krijgen een band, helpen elkaar en maken het leven in de buurt wat aangenamer. Een goed en open contact met onze buren vinden we belangrijk. Daarom is er al vijftien jaar een Burenraad van Shell Pernis.

Shell Pernis Burenraad

Zie ook

Shell in Nederland

Wat is en wat doet Shell in Nederland?

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben een groot aantal boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk, op alle niveaus en van starters tot ervaren professionals. Vind hier wat bij je past. 

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie.