Verhoogde fakkel Shell Pernis

17 dec. 2015

Door een storing in een van de fabrieken bij Shell Pernis hebben we de fakkelactiviteit moeten verhogen.

Shell investeert in bouw van Solvent Deasphalter voor vergrote flexibiliteit van raffinaderij Pernis

Shell heeft het definitieve investeringsbesluit genomen voor de bouw van een belangrijke fabriek voor de raffinaderij Pernis.

Bouw Aromaten fabriek Shell Pernis

19 nov. 2015

Shell speelt voortdurend in op veranderingen in de markt. Daarbij horen nieuwe projecten en investeringen. Sinds begin 2012 werkt Shell Pernis aan een Aromatenfabriek.

Alarmmelding door storing in gaskop

16 okt. 2015

Vrijdag 16 oktober is er om 5.47 uur een gas alarm melding gemaakt.

Stankklachten Shell Pernis

29 okt. 2015

Op donderdag 29 oktober zijn er bij DCMR Milieudienst Rijnmond klachten binnengekomen uit Vlaardingen.

Burenraad Shell Pernis

16 jul. 2015

Zoals gemeenten regelmatig inventariseren wat er leeft bij hun inwoners, zo peilt ook Shell Pernis periodiek wat er leeft bij zo’n 450.000 buren in omringende gemeenten.

Installatie Shell Pernis Kinderraad 2015

09 jul. 2015

Op woensdag 8 juli heeft de officiële installatie van de Shell Pernis Kinderraad 2015 plaats gevonden, een gezamenlijk initiatief van Shell Pernis en de Kleine Ambassade. In aanwezigheid van ouders, pers en oud-kinderraadsleden kregen alle nieuwe kinderraadsleden van Bart Voet, de directeur van Shell Pernis, hun eigen overall overhandigd.

Storing leidt tot fakkelen

01 jul. 2015

Als gevolg van een storing in een van onze fabrieken hebben we bij Shell Pernis sinds de middaguren van woensdag 1 juli verhoogd fakkelaanbod.

Bij Shell Pernis leer je echt een vak

06 mei 2015

Binnen nu en drie jaar zal een flink aantal van de medewerkers die nu in de onderhoudsorganisatie van Shell Pernis werken met pensioen gaan. Dit aanstaande personeelstekort vraagt om nieuwe aanwas. Door de beste opleidingsplaats van de Rijnmond-regio te willen zijn, hoopt de Centrale Werkplaats tevens de beste stagiairs (m/v) en nieuwe werktuigkundige medewerkers aan te trekken.

Shell Pernis en burenraad in gesprek met omringende gemeenten

09 apr. 2015

Op donderdag 2 april gaven veertig raadsleden uit zes omringende gemeenten gehoor aan de uitnodiging voor een bedrijfsbezoek aan Shell Pernis. De Burenraad wil zo beter in contact komen met de achterban en concreet laten zien welke bijdrage men op deze manier levert aan de participatiesamenleving.

Stankklachten Shell Pernis

02 apr. 2015

Op donderdag 2 april zijn er bij DCMR Milieudienst Rijnmond 20 klachten binnengekomen uit Hoogvliet, Spijkenisse en Oud Beijerland.

Onderhoud bij Shell Pernis

01 mrt. 2015

Shell Pernis werkt aan de voorjaarsstop: een aantal installaties en fabrieken gaat uit bedrijf voor gepland groot onderhoud.

Shell Pernis opent state of the art controlekamer

15 jan. 2015

Shell Pernis heeft een nieuwe, hypermoderne controlekamer in gebruik genomen. Vanuit deze centrale controlekamer van de afdeling Raffinaderij, Destillatie en Utilities worden processen zoals de destillatie van ruwe olie, opwerking van nafta en ontzwaveling van gasolie aangestuurd.

Meer over Over Ons

Omgeving Pernis

Een goed en open contact met onze omgeving vinden we heel belangrijk. Daarom nemen we zitting in de Burenraad van Shell Pernis en steunen we sociale, culturele, sportieve en educatieve activiteiten in de regio.

Burenraad Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Goede buren communiceren met elkaar, leren van elkaar, krijgen een band, helpen elkaar en maken het leven in de buurt wat aangenamer. Een goed en open contact met onze buren vinden we belangrijk. Daarom is er al vijftien jaar een Burenraad.