Zo’n 34 enthousiaste docenten van VMBO en MBO scholen uit de Rotterdamse regio werden gisteren in het bezoekerscentrum ontvangen door Annelie Kohl, Coördinator Jet-Net en Onderwijs Shell Nederland en Harry van Hal en Richard Gouw, Learning Advisors van Pernis. 

Het doel van deze Masterclass is om zowel decanen als techniek en bèta-docenten een indruk te geven van de praktische toepasbaarheid van de verschillende vakken binnen een bedrijf als Shell Pernis. Door kennis te nemen van onze activiteiten zien docenten hoe belangrijk hun vak in de praktijk is. 

Decanen kunnen leerlingen en ouders beter voorlichten en informeren over de beroepsmogelijkheden binnen Shell en Shell Pernis in het bijzonder. Na een wederzijdse kennismaking en introductie over de raffinaderij, stapte de groep in de bus om een rondrit over het terrein te maken.

Annelie Kohl: “Wat een enthousiaste en bevlogen groep docenten. Ik ben erg blij dat Shell Pernis ons de mogelijkheid bood om deze Masterclass hier te organiseren. Ik sprak met een docent die al 28 jaar voor de klas staat, maar nog nooit een bedrijf van binnen gezien. Dat bewijst hoe belangrijk dit soort Masterclasses zijn. Ik kijk nu al uit naar de volgende sessie die op 11 december op Shell Moerdijk zal plaatsvinden.” 

Meer informatie: www.techforcerijnmond.nl of www.jet-net.nl