SHELL ON TOUR gaat van start!

Bezoek op 23 en 24 augustus onze “Shell on Tour” stand op het Luchtig Festijn in Pernis. Op 31 augustus zijn we aanwezig tijdens de Participarade in Hoogvliet.

Ga onder het genot van een kop koffie in gesprek met medewerkers van Shell Pernis. Onze jonge buren kunnen hier een eigen zoutwater auto bouwen en er mee racen. Of ben je benieuwd hoe een raffinaderij er door een VR-bril uitziet?

Informatiemarkt op het terrein van Shell Pernis

Op 7 september organiseert Shell Pernis tijdens de Wereldhavendagen van 10.00 uur tot 17.00 uur een speciale informatie markt voor omwonenden op het parkeerterrein voor het kantoor van Shell Pernis. Kom jij kijken naar het werk van de brandweer en andere collega’s? Of ben je benieuwd wat voor banen er zijn bij Shell Pernis? Schrijf je ter plaatse in voor speciale rondleidingen achter de schermen die om 11.00 uur of om 14.00 uur van start gaan! Ook 7 september kunnen onze jonge buren een eigen zoutwater auto bouwen en er mee racen en kun je de raffinaderij door een spectaculaire VR-bril bekijken. Medewerkers van Shell Pernis gaan graag het gesprek met je aan. We kijken uit naar je komst!

Wil je meer info? Stuur een mail naar communicatiepernismoerdijk@shell.com