Shell Pernis heeft haar menselijke gezicht laten zien aan omwonenden en uitgebreid gepraat met de inwoners van Pernis. Ook hebben meer dan 200 kinderen uit de buurt een zout water auto in elkaar gezet of konden met een VR-bril een -360 graden- kijkje in de keuken nemen op de raffinaderij.

De contacten met de buren en hun begrip en steun zijn essentieel voor een succesvolle toekomst voor Pernis. De Roadshow helpt om de banden met de buurt op een positieve manier verder te versterken, zoals blijkt uit de feedback van het afgelopen weekend. Dat kan natuurlijk niet met een eenmalig evenement. Daarom staan we volgende week, 31 augustus, op de Participarade in Hoogvliet en op 7 september op ons eigen parkeerterrein voor het kantoor van Shell Pernis tijdens de Wereld Havendagen.

Op 7 september organiseren we een informatiemarkt waar onder andere collega’s van de Bedrijfsbrandweer en van de Werkplaats aanwezig zijn. Op die dag kan ter plekke ook ingeschreven worden voor rondleidingen achter de schermen. Van 2 tot en met 6 oktober zijn we als Shell Pernis/Moerdijk natuurlijk ook aanwezig tijdens Generation Discover in Ahoy.

Kijk naar de video.