Forze Hydrogen Experience

Word jij onze gast op Zandvoort? Win een compleet verzorgde Hydrogen Race Experience op het CM.com Circuit Zandvoort verzorgd door Shell, Forze en Circuit Zandvoort! Registreer je snel en maak wekelijks kans op deze geweldige prijs!

Doe mee

Shell hoofdsponsor van waterstofraceteam Forze

Shell verbindt zich als hoofdsponsor aan Forze, het waterstofraceteam van studenten van de TU Delft. Dit team knappe koppen is bezig de snelste raceauto op waterstof te bouwen. 

Lees meer

Maak kennis met het team

  • Leo van der Eijk

    Leo van der Eijk

  • Kevin Schreiber

    Kevin Schreiber

  • Jan Bot

    Jan Bot

   

Racen op waterstof? Vraag het de coureur

Leo van der Eijk (28) racet in de waterstofauto van Forze. Als eerste waterstofcoureur versloeg hij in 2019 zijn concurrenten op benzine. Ook in de nieuwste Forze IX staat hij aan de start. 

Meer Shell

Waterstof

Waterstof speelt een sleutelrol bij het slagen van de Nederlandse energietransitie. En dan bij voorkeur groene waterstof, gemaakt met stroom uit wind of zon en zonder uitstoot van CO2.

Shell in Motorsport

Shell's technical partnership with Scuderia Ferrari, race and rider profiles for the Shell Advance Asia Talent Cup and follow the Ducati team.

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.