Energie oplossingen

Make the future

Met de #makethefuture campagne laat Shell zien dat het een actieve rol speelt in het ontwikkelen van een energierijke, CO2-arme toekomst.

Lees meer over #makethefuture

In energie en innovatie

Zon

De zon biedt ons de mogelijkheid om op duurzame manier energie op te wekken.

Make the future

Met de #makethefuture campagne laat Shell zien dat het een actieve rol speelt in het ontwikkelen van een energierijke, CO2-arme toekomst.

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.

Aardgas

Wij vinden manieren om nieuwe aardgasreserves, de schoonst brandende fossiele brandstof, te ontsluiten.

Diep water

Ver onder het oppervlak van de oceaan, gebruiken wij geavanceerde technologieën om meer energie te vinden en deze veilig te produceren.

Wind

Dankzij onze windturbines kunnen wij een van de schoonste beschikbare energiebronnen gebruiken.

Ondergronds

Wij gebruiken een scala aan technologieën om meer olie en gas te winnen uit bestaande velden en om nieuwe reserves aan te wijzen.

The colours of energy

Op initiatief van Shell is de veelkleurigheid van mogelijke energietoekomsten eind 2015 gebundeld in het e-book The colours of energy – Essays on the future of energy in society.

De energietoekomst

Het Akkoord van Parijs heeft een signaal afgegeven aan de wereld; klimaatverandering is een serieus probleem en overheden zijn vastbesloten dat aan te pakken. Er is een nieuw soort energiehuishouding in opkomst. De komende decennia zal dit nieuwe systeem zich op verschillende plaatsen in verschillende tempo's ontvouwen.

Zie ook

Shell voor de samenleving

Shell is betrokken bij de maatschappij waarin het onderneemt. Daarom steunen we in de omgeving van onze vestigingen sociale, culturele en sportieve projecten.

Duurzame ontwikkeling

 

Duurzaamheid bij Shell houdt in het op verantwoorde wijze leveren van energie, rekening houdend met mensen, hun veiligheid en het milieu.

 

Sustainability reports

We began reporting voluntarily on our environmental performance with the first Shell Report that covered 1997.