Energie oplossingen

Make the future

Met de #makethefuture campagne laat Shell zien dat het een actieve rol speelt in het ontwikkelen van een energierijke, CO2-arme toekomst.

Lees meer over #makethefuture

In energie en innovatie

Make the future

Met de #makethefuture campagne laat Shell zien dat het een actieve rol speelt in het ontwikkelen van een energierijke, CO2-arme toekomst.

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.

Aardgas

Wij vinden manieren om nieuwe aardgasreserves, de schoonst brandende fossiele brandstof, te ontsluiten.

Diep water

Ver onder het oppervlak van de oceaan, gebruiken wij geavanceerde technologieën om meer energie te vinden en deze veilig te produceren.

Wind

Dankzij onze windturbines kunnen wij een van de schoonste beschikbare energiebronnen gebruiken.

Ondergronds

Wij gebruiken een scala aan technologieën om meer olie en gas te winnen uit bestaande velden en om nieuwe reserves aan te wijzen.

The colours of energy

Op initiatief van Shell is de veelkleurigheid van mogelijke energietoekomsten eind 2015 gebundeld in het e-book The colours of energy – Essays on the future of energy in society.

Zie ook

Shell voor de samenleving

Shell is betrokken bij de maatschappij waarin het onderneemt. Daarom steunen we in de omgeving van onze vestigingen sociale, culturele en sportieve projecten.

Shell FuelSave Diesel

Shell Commercial Fuels streeft naar een leidende positie in brandstofontwikkeling met meer dan 100 jaar ervaring in brandstof-innovatie. We investeren voortdurend in het verbeteren van onze producten om klanten daadwerkelijk voordelen te bieden.

Duurzame ontwikkeling

Voor ons betekent bijdragen aan duurzame ontwikkeling dat wij helpen om op economisch, maatschappelijk en milieutechnisch verantwoorde wijze in de toenemende energiebehoefte van de wereld te voorzien.