In Zakelijke klanten

Shell brandstoffen voor bedrijven

Shell ontwikkelt al meer dan 100 jaar producten met een duidelijke focus op de behoeften van de klant.

Smeermiddelen voor bedrijven

Hier komt u meer te weten over het expertadvies, de ondersteuning en casestudies die we beschikbaar stellen via onze smeermiddelen-gerelateerde diensten waarmee wij bedrijven als dat van u dagelijks helpen

Bitumen

Met ruim 100 jaar ervaring isShell Bitumen de grootste leverancier van bitumen in de wereld. Wij leveren voldoende bitumen om elke dag een weg van 500 km te asfalteren; dat is genoeg om de wereld in één jaarl vier-en-een-half keer rond te reizen.

Onze grote assortiment innovatieve bitumen producten zijn ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van de wegenbouw, dakdekkers en luchthavens, specialistische en industriële toepassingen. Bekijk hieronder onze pagina's voor meer informatie over onze bitumen producten.

Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell Fleet Solutions

Hoe groot of klein uw wagenpark ook is en of u nu lokaal of internationaal opereert, profiteer net als miljoenen klanten wereldwijd van de meer dan 50 jaar Shell-expertise op het gebied van brandstofkaarten.

Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub

Met Shell Fleet Hub, onze innovatieve, online tool voor brandstofkaartbeheer, kunt u uw account gewoon van achter uw bureau beheren. U kunt rapporten, alerts en online facturen instellen tegen eenvoudige betaling per kaart.

Shell Fleet Hub

Gerelateerde artikelen

Auto- en vrachtwagendealers

Wanneer wij samenwerken met een auto- of truckdealer, stemmen wij ons aanbod af op de behoeften van het betreffende bedrijf, om met smeermiddelen en automotoroliën van wereldklasse de marges te maximaliseren, klanten te winnen en te binden en optimale klanttevredenheid te bereiken.

Truckparking, Truckwash en Tankcleaning

Ontdek hoe Shell samen met TRAVIS Road Services u kan helpen om uw vrachtwagens thuis en onderweg schoon en veilig te houden. 

Shell LNG Fuel voor wegtransport

Shell LNG is een kostenconcurrerende brandstofoplossing voor zware vrachtauto’s, die zowel de Emissies, als de exploitatiekosten kan helpen verlagen.