In Zakelijke klanten

Shell brandstoffen voor bedrijven

Shell ontwikkelt al meer dan 100 jaar producten met een duidelijke focus op de behoeften van de klant.

Smeermiddelen voor bedrijven

Hier komt u meer te weten over het expertadvies, de ondersteuning en casestudies die we beschikbaar stellen via onze smeermiddelen-gerelateerde diensten waarmee wij bedrijven als dat van u dagelijks helpen

Bitumen

Met ruim 90 jaar ervaring is Shell Bitumen de grootste leverancier van bitumen in de wereld. Wij leveren voldoende bitumen om elke dag een weg van 450 km te asfalteren; dat is genoeg om de wereld in één jaar viermaal rond te reizen.

Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell Fleet Solutions

Hoe groot of klein uw wagenpark ook is en of u nu lokaal of internationaal opereert, profiteer net als miljoenen klanten wereldwijd van de meer dan 50 jaar Shell-expertise op het gebied van brandstofkaarten.

Zakelijk CO2-neutraal rijden. Nu kan het.

Zakelijk CO2-neutraal rijden. Nu kan het.

Compenseer de CO2-uitstoot van uw wagenpark met Shell en bereidt uw onderneming voor op de toekomst.

Meer informatie
Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub

Met Shell Card Online, onze innovatieve, online tool voor brandstofkaartbeheer, kunt u uw account gewoon van achter uw bureau beheren. U kunt rapporten, alerts en online facturen instellen tegen eenvoudige betaling per kaart.

Meer over Shell Card Online

Gerelateerde artikelen

Auto- en vrachtwagendealers

Wanneer wij samenwerken met een auto- of truckdealer, stemmen wij ons aanbod af op de behoeften van het betreffende bedrijf, om met smeermiddelen en automotoroliën van wereldklasse de marges te maximaliseren, klanten te winnen en te binden en optimale klanttevredenheid te bereiken.

Shell Truckwash & Tankcleaning

Hiermee biedt Shell een landelijk netwerk van ruim 100 waslocaties waar u uw voertuigen, tegen een vast tarief, kunt laten wassen en vervolgens eenvoudig kunt afrekenen met de Shell Card.

Shell LNG Fuel voor wegtransport

Shell LNG is een kostenconcurrerende brandstofoplossing voor zware vrachtauto’s, die zowel de Emissies, als de exploitatiekosten kan helpen verlagen.