Brandstoffen voor bedrijven

Shell FuelSave Diesel

Shell Commercial Fuels streeft naar een leidende positie in brandstofontwikkeling met meer dan 100 jaar ervaring in brandstof-innovatie. We investeren voortdurend in het verbeteren van onze producten om klanten daadwerkelijk voordelen te bieden.

Shell GTL Fuel

Vloeibare synthetisch dieselbrandstof, gemaakt van aardgas, verbrandt schoner dan conventionele van aardolie gemaakte diesel. Resulteert in een significante vermindering van lokale uitstoot en zwarte rook.

Shell Liquefied Natural Gas (LNG)

Lees meer over Shell LNG, een van aardgas afgeleide vloeibare brandstof als alternatief voor brandstoffen zoals gecomprimeerd aardgas (CNG), LPG en diesel.

Shell TapUp

Wij tanken op locatie en creëren hiermee een optimale inzetbaarheid van jouw wagenpark. Heb jij een wagenpark en wil je tijd, kilometers en geld besparen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Nieuwsberichten Shell

Shell FuelSave Diesel krijgt certificaat Lean & Green Solution

Shell FuelSave Diesel is door Connekt aangewezen als Lean and Green Solution. De diesel van Shell kan tot 3% brandstofbesparing realiseren ten opzichte van reguliere diesel zonder additieven en draagt bij aan een reductie van de CO2-emissies. Aan de toekenning van het certificaat liggen testresultaten en testimonials van klanten ten grondslag.

Shell GTL Fuel nu ook verkrijgbaar bij Shell Truck Diesel Stations

In Nederland was Shell GTL Fuel tot voor kort alleen beschikbaar voor klanten met eigen tankfaciliteiten. Shell GTL Fuel is voortaan ook verkrijgbaar bij reguliere Shell Truck Diesel Stations. Deze nieuwe stap verlaagt de drempel om Shell GTL Fuel te gebruiken als schoner alternatief voor reguliere diesel.

Gerelateerde artikelen

Klanten aan het woord

Lees meer over de voordelen die onze klanten in de praktijk ervaren door het gebruik van Shell GTL Fuel.