Brandstoffen voor bedrijven

Shell FuelSave Diesel

Shell Commercial Fuels streeft naar een leidende positie in brandstofontwikkeling met meer dan 100 jaar ervaring in brandstof-innovatie. We investeren voortdurend in het verbeteren van onze producten om klanten daadwerkelijk voordelen te bieden.

Shell GTL Fuel

Vloeibare synthetisch dieselbrandstof, gemaakt van aardgas, verbrandt schoner dan conventionele van aardolie gemaakte diesel. Resulteert in een significante vermindering van lokale uitstoot en zwarte rook.

Shell Liquefied Natural Gas (LNG)

Lees meer over Shell LNG, een van aardgas afgeleide vloeibare brandstof als alternatief voor brandstoffen zoals gecomprimeerd aardgas (CNG), LPG en diesel.

Shell TapUp

Wij tanken op locatie en creëren hiermee een optimale inzetbaarheid van jouw wagenpark. Heb jij een wagenpark en wil je tijd, kilometers en geld besparen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vind uw Shell distributeur

O.a. contact gegevens van exclusieve Shell distributeurs

Onze service

Lees meer over wat wij u kunnen bieden aan diverse service.

Contact

Vragen of opmerkingen?  

In het nieuws op externe sites

Hoe Suez gemeenten helpt met het verbeteren van de luchtkwaliteit

Suez gaat gemeenten helpen met het verbeteren van de luchtkwaliteit in hun regio. Het grondstoffenbedrijf start een pilot met synthetische diesel voor inzamelvoertuigen.

Nieuwsberichten Shell

Shell FuelSave Diesel krijgt certificaat Lean & Green Solution

Shell FuelSave Diesel is door Connekt aangewezen als Lean and Green Solution. De diesel van Shell kan tot 3% brandstofbesparing realiseren ten opzichte van reguliere diesel zonder additieven en draagt bij aan een reductie van de CO2-emissies. Aan de toekenning van het certificaat liggen testresultaten en testimonials van klanten ten grondslag.

Shell GTL Fuel nu ook verkrijgbaar bij Shell Truck Diesel Stations

In Nederland was Shell GTL Fuel tot voor kort alleen beschikbaar voor klanten met eigen tankfaciliteiten. Shell GTL Fuel is voortaan ook verkrijgbaar bij reguliere Shell Truck Diesel Stations. Deze nieuwe stap verlaagt de drempel om Shell GTL Fuel te gebruiken als schoner alternatief voor reguliere diesel.

Shell GTL Fuel voortaan ook verkrijgbaar op STD Schiphol

Synthetische diesel Shell GTL Fuel is nu ook verkrijgbaar op Shell Truck Diesel station Schiphol, gevestigd aan de Folkstoneweg 7 bij luchthaven Schiphol.

Shell verbetert fraudedetectietechnologie van euroShell Card

Shell maakt vandaag bekend dat zij het fraudedetectievermogen van de euroShell Card heeft verhoogd door invoering van "Real Time Detection"-technologie. Hiermee kunnen frauduleuze activiteiten binnen een paar seconden worden vastgesteld.

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de voordelen

Lees meer over de kenmerken en eigenschappen van Shell FuelSave Diesel

Klanten aan het woord

Lees meer over de voordelen die onze klanten in de praktijk ervaren door het gebruik van Shell GTL Fuel.

GTL Fuel Marine klanten aan het woord

Lees meer over de voordelen die onze klanten in de praktijk ervaren door het gebruik van Shell GTL Fuel Marine