Laatste nieuws

Mogelijke geluidsoverlast door stoom afblazen

2018-05-08

Shell Moerdijk werkt aan het omsluiten van een bestaande stoom importleiding naar een andere leverancier. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe leidingdelen veilig en betrouwbaar werken, dienen deze te worden getest.

Buren op bezoek – 29 maart

2018-04-04

In het kader van een goede relatie én van het vijftigjarig bestaan van Shell Moerdijk brachten op donderdag 29 maart zo’n vijftig buren uit Strijen en Strijensas een bezoek aan onze site. Hiermee was de eerste omwonendenavond van dit jaar een feit.

Verhoogd fakkelaanbod – woensdag 28 maart

2018-03-28

In verband met een storing in de vroege ochtend van 28 maart zijn de veiligheidssystemen in een van onze fabrieken uit voorzorg automatisch geopend. Daardoor was er enige tijd sprake van verhoogd fakkelaanbod.

De Fakkelfolder

2017-11-28

Wat is fakkelen? Waarom wordt er gefakkeld? Heeft het effect op mij? Bekijk hier de fakkelfolder voor antwoorden op al uw fakkelvragen.

Mogelijk fakkeloverlast

2017-10-06

In verband met het in gebruik nemen van een van onze units, bestaat de kans dat we in de komende twee weken zullen moeten fakkelen.

Mogelijk geluidsoverlast op donderdag 7 september

2017-09-07

In verband met werkzaamheden waarbij samengeperste lucht wordt afgelaten naar de buitenlucht, is er vandaag tussen 14.00 uur en 22.00 uur mogelijke kans op wat hogere geluidsbelasting (knallen).

Onze excuses voor het eventueel ontstane overlast.

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk in de omgeving

Shell Moerdijk speelt een belangrijke rol in de directe (leef)omgeving.

Lees hier meer

Zie ook

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben een groot aantal boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk, op alle niveaus en van starters tot ervaren professionals. Vind hier wat bij je past. 

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het bedrijfsterrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en van andere bedrijven.