Laatste nieuws

Bouw zonnepark Shell Moerdijk van start

31 Aug 2018

De bouw van het 27-MW zonnepark op chemiecomplex Moerdijk is van start gegaan. De komende maanden worden hier ongeveer 76.000 zonnepanelen geïnstalleerd. In het eerste kwartaal 2019 wordt de hernieuwbare stroom aan de fabriek geleverd. De opgewekte elektriciteit is vergelijkbaar met het jaarlijks gebruik van 9.000 Nederlandse huishoudens.

De Fakkelfolder

28 Nov 2017

Wat is fakkelen? Waarom wordt er gefakkeld? Heeft het effect op mij? Bekijk hier de fakkelfolder voor antwoorden op al uw fakkelvragen.

Mogelijk fakkeloverlast

06 Oct 2017

In verband met het in gebruik nemen van een van onze units, bestaat de kans dat we in de komende twee weken zullen moeten fakkelen.

Mogelijk geluidsoverlast op donderdag 7 september

07 Sep 2017

In verband met werkzaamheden waarbij samengeperste lucht wordt afgelaten naar de buitenlucht, is er vandaag tussen 14.00 uur en 22.00 uur mogelijke kans op wat hogere geluidsbelasting (knallen).

Onze excuses voor het eventueel ontstane overlast.

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk in de omgeving

Shell Moerdijk speelt een belangrijke rol in de directe (leef)omgeving.

Lees hier meer

Zie ook

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben een groot aantal boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk, op alle niveaus en van starters tot ervaren professionals. Vind hier wat bij je past. 

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het bedrijfsterrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en van andere bedrijven.