Zwinkels werkt sinds 1995 bij Shell en is sinds juni 2015 Economics & Scheduling Manager bij Shell Pernis. Voor die tijd deed hij uitgebreide ervaring op in verschillende rollen binnen onder andere Technologie, Productie en Supply Strategy. Voor Shell Moerdijk is Richard Zwinkels geen onbekende: van 2010 tot 2012 was hij namelijk Production & Maintenance Manager.

Voordat Paul Buijsingh Shell Moerdijk verlaat, zal een gedegen handover van werkzaamheden plaatsvinden. Paul Buijsingh: “Na vier zeer intensieve jaren op Shell Moerdijk loopt mijn assignment officieel ten einde. Nu het tijd is voor een vervolgstap, heb ik besloten om die wat langer uit te stellen en van de gelegenheid gebruik te maken om tot 1 februari 2019 een sabbatical leave te nemen. Ik heb geen enkele twijfel dat Richard met zijn uitgebreide binnen- en buitenlandse ervaring en kwaliteiten, Shell Moerdijk uitstekend zal gaan leiden en wens hem hierbij heel veel succes toe.”

Meer in Over ons

Over Shell Moerdijk

Shell Moerdijk, locatie, veiligheid en milieu, producten en de general manager.

Omgeving Moerdijk

Shell Moerdijk speelt een belangrijke rol in de directe (leef)omgeving. Een goede relatie met de buren is daarom van groot belang.