Open port day with own festival

Wij toveren ons terrein om tot een (mini)festivalterrein waarop, behalve een horecaplein, vijf koepeltenten met wisselende invullingen verrijzen die zodanig worden opgesteld dat het etheenmolecuul ontstaat.

Zonder alles te verklappen, gaan we onze bezoekers – die de producten en werkzaamheden van Shell Moerdijk over het algemeen behoorlijk abstract vinden - van dichtbij kennis laten maken met de vele van oorsprong chemische producten die zonder Shell Moerdijk niet mogelijk zouden zijn en die iedereen toch echt dagelijks gebruikt. We maken zicht- en tastbaar wat Moerdijk doet en produceert: de ‘24 uur van Shell’. Hiernaast is er een speciale tent waar films worden vertoond, is er een gecombineerde atelier-/labtent en een plaats waar onze contractors en de brandweer zich presenteren. Bezoekers maken bij aankomst eerst een rondrit over het terrein die ook langs ons in aanbouw zijnde zonnepark voert. Shell Moerdijk is op 6 oktober zonder twijfel the place to be voor jong en oud.

Inschrijving nú geopend
De minimumleeftijd voor een bezoek aan Shell Moerdijk is zes jaar. Naast Shell openen ook andere interessante buurbedrijven op het haven- en industrieterrein hun deuren. De inschrijving/registratie voor onze open dag verloopt via het Havenbedrijf Moerdijk en is nu geopend. Klik hier voor de website van Open Haven Moerdijk 2018.