kick off kinderraad

Alle leerlingen van de 50-jarige school ontvingen als eerste een speciale Shell Moerdijk Kinderraad bidon. Zo kunnen de kinderen in de pauzes water tappen, wat mooi aansluit in het kader van “Gezonde School”.

Bijna alle basisscholen in Moerdijk, Klundert, Fijnaart en Zevenbergen worden ook bezocht. Daar ontvangen de leerlingen uit de bovenbouw een bidon en krijgen ze de uitnodiging om een jaar mee te doen met de kinderraad van Shell Moerdijk.

De Kinderraad biedt plaats aan maximaal 20 kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de diverse basisscholen. Gedurende het jaar leren de kinderen alles over Shell Moerdijk en bespreken ze met elkaar een speciaal thema. Aan het eind van het jaar komen de kinderen met hun eigen thema-plan en overhandigen dat advies aan de General Manager van Shell Moerdijk.

De Kinderraad krijgt binnenkort een eigen webpagina op de website van Shell. Hierop is straks onder andere spreekbeurt informatie te vinden. Ook gaat het verhaal over de ervaringen van de kinderraadleden en hun advies via de website verder.

De installatie van de kinderraad zal op 18 september aanstaande plaatsvinden.