Woon je in Strijen, Strijensas, Moerdijk, Klundert, Fijnaart of Zevenbergen en heb je en een plan om jouw buurt te verduurzamen?

Van zonnepanelen op het buurthuis tot ledverlichting voor de voetbalclub. Doe mee, deel jouw plan en maak kan op een bedrag van maximaal € 10.000,-

Je kan je plan indienen t/m 20 juni 2022. Een jury van deskundigen leest en beoordeelt je plan en uiterlijk op dinsdag 24 juni 2022 krijg je een mail en lees je of jouw project bij de drie genomineerden hoort.

Hoe werkt het?

 • Dien jouw plan in

  Jouw plan

  Dien jouw plan in voor 20 juni 2022.

 • Dien jouw plan in

  Beoordeling

  Een jury beoordeelt alle plannen en kiest 3 genomineerde woonplaatsen. De genomineerde worden op 24 juni 2022 via de mail op de hoogte gesteld.

 • Dien jouw plan in

  Presentatie

  Indien je genomineerde bent, wordt er van je verwacht dat je in de eerste week van juli een korte presentatie komt geven op het kantoor van Shell in Moerdijk.

 • Dien jouw plan in

  Winnaar

  Na de presentatie gaat de jury in beraad en zal tijdens dit event de winnaar nog bekend maken.

Dien jouw plan in

Veelgestelde vragen

Meer Shell

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa.

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het terrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en andere bedrijven.

Shell in Nederland

Wat is en wat doet Shell in Nederland?