Shell werkt aan oplossingen voor geluid compressor

10 okt. 2021

Vannacht hebben wij vijf geluidsklachten vanuit Vlaardingen ontvangen. Het geluid komt van een compressor in een fabriek op het terrein van Shell Pernis. We vinden het heel vervelend voor omwonenden dat ze overlast ervaren.

Shell bouwt een biobrandstoffenfabriek in Pernis

21 sep. 2021

Afgelopen donderdag kondigde Shell de start van de bouw aan van de eerste biobrandstoffenfabriek voor Shell wereldwijd, op het terrein van Shell Pernis. De nieuwe fabriek gaat biobrandstoffen produceren uit rest- en afvalproducten.

Shell Pernis nodigt haar buren graag uit om weer eens bij te praten

20 sep. 2021

Dit doen we op donderdag 4 november as. Er zal uitgebreid aandacht zijn voor de start van de bouw van de biobrandstoffen fabriek en we nemen u mee op reis door de afgelopen periode maar zeker ook op weg naar de toekomst. Natuurlijk staan wij open voor onderwerpen die u graag wilt bespreken en geven wij antwoord op al uw vragen. Na afloop nemen wij u mee voor een rondrit per bus over ons terrein. Hopelijk tot ziens op 4 november!

Archief

Overzicht oudere nieuwsberichten.

Archief

Zie ook

Over ons

Lees meer over de raffinaderij van Shell in Pernis

Omgeving

Een goed en open contact met onze omgeving vinden we heel belangrijk. Daarom nemen we zitting in de Burenraad van Shell Pernis en steunen we sociale, culturele, sportieve en educatieve activiteiten in de regio.

Shell Pernis Burenraad

Goede buren communiceren met elkaar, leren van elkaar, krijgen een band, helpen elkaar en maken het leven in de buurt wat aangenamer. Een goed en open contact met onze buren vinden we belangrijk. Daarom is er al vijftien jaar een Burenraad van Shell Pernis.