Shell, partners en Porthos: definitief contract voor onderzeese CO₂-opslag

21 dec. 2021

Shell, Air Liquide, Air Products en ExxonMobil hebben de definitieve contracten met Porthos getekend voor transport en opslag van CO2. De bedrijven gaan vanaf 2024 samen jaarlijks 2,5 miljoen ton CO2 van hun installaties in Rotterdam afvangen. Porthos, een joint venture van EBN, Gasunie en Havenbedrijf Rotterdam, transporteert het broeikasgas naar een leeg gasveld 20 km uit de kust. Daar wordt het op een diepte van 3 tot 4 km onder de zeebodem opgeslagen.

Medewerkers Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam bezoeken voor kerstactie bejaardencentra in de omgeving

13 dec. 2021

Bewoners en medewerkers in de ouderenzorg in het Havenlicht in Pernis en in huize Maya in Rhoon ontvingen een kerstverrassing uitgereikt door medewerkers van Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam. Zij deelden in samenwerking met een aantal burenraadleden uit oa. Albrandswaard en Pernis aan alle bewoners een tafelkerstboompje uit voorzien van ledverlichting.

Kinderraad Shell Pernis weer enthousiast van start!

12 nov. 2021

De Shell Pernis Kinderraad 2021-2022 is officieel geïnstalleerd. In aanwezigheid van een ouder, kregen alle nieuwe kinderraadsleden hun eigen rode overall overhandigd.

Archief

Overzicht oudere nieuwsberichten.

Archief

Zie ook

Over ons

Lees meer over de raffinaderij van Shell in Pernis

Omgeving

Een goed en open contact met onze omgeving vinden we heel belangrijk. Daarom nemen we zitting in de Burenraad van Shell Pernis en steunen we sociale, culturele, sportieve en educatieve activiteiten in de regio.

Shell Pernis Burenraad

Goede buren communiceren met elkaar, leren van elkaar, krijgen een band, helpen elkaar en maken het leven in de buurt wat aangenamer. Een goed en open contact met onze buren vinden we belangrijk. Daarom is er al vijftien jaar een Burenraad van Shell Pernis.