Hoe ver zijn de hei werkzaamheden voor de biobrandstoffen fabriek?

30 jun. 2022

Er wordt al een paar maanden hard gewerkt aan het bouw klaar maken van het terrein waar de HEFA (biobrandstoffen) fabriek gebouwd gaat worden. 

Samen met de Kinderraad Pernis op weg naar een duurzame toekomst

17 jun. 2022

Woensdag 15 juni was het een spannende dag voor de kinderen van de Kinderraad Pernis: in een vol bezoekerscentrum hebben zij - onder luid applaus van alle ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes -  hun advies gepresenteerd aan Jeroen van Hooijdonk, Technology Manager.

Circulaire bestemming voor oude brandweerslangen

10 mei 2022

Vorig jaar zocht Stichting Aap via social media oude brandweerslangen voor hun apen. De Pernisse bedrijfsbrandweer reageerde op de oproep en toog met 20 oude slangen richting Almere.

Archief

Overzicht oudere nieuwsberichten.

Archief

Zie ook

Over ons

Lees meer over de raffinaderij van Shell in Pernis

Omgeving

Een goed en open contact met onze omgeving vinden we heel belangrijk. Daarom nemen we zitting in de Burenraad van Shell Pernis en steunen we sociale, culturele, sportieve en educatieve activiteiten in de regio.

Burenraad Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Goede buren communiceren met elkaar, leren van elkaar, krijgen een band, helpen elkaar en maken het leven in de buurt wat aangenamer. Een goed en open contact met onze buren vinden we belangrijk. Daarom is er al vijftien jaar een Burenraad.