Verwachte hinder opstart fabrieken Shell Pernis

03 apr. 2020

Als gevolg van de stroomstoring van 28 maart zijn wij nog steeds bezig om enkele fabrieken die wij toen uit bedrijf moesten nemen, op te starten. Dit betekent helaas dat wij tot en met eind volgende week hinder kunnen veroorzaken.

Geluidsklachten Shell Pernis – 3 april

03 apr. 2020

In de loop van donderdagnacht 3 april zijn ongeveer 40 geluidsklachten gemeld bij DCMR Milieudienst Rijnmond. Deze klachten, afkomstig van omwonenden uit het dorp Pernis, zijn aan Shell Pernis toegewezen.

Update Stroomstoring 28 Maart

30 mrt. 2020

Na de stroomstoring van 28 maart is op de meeste plekken, o.a. door tijdelijke maatregelen, weer stroom aanwezig. Toch zijn we de komende dagen nog bezig om alle installaties die door de stroomstoring uit bedrijf zijn gegaan, weer in bedrijf te nemen. Hiervoor is een plan van aanpak opgesteld. Dit betekent dat er de komende tijd sprake zal blijven van verhoogd fakkelaanbod. 

Archief

Overzicht oudere nieuwsberichten.

Archief

Zie ook

Over ons

Lees meer over de raffinaderij van Shell in Pernis

Omgeving

Een goed en open contact met onze omgeving vinden we heel belangrijk.

Shell Pernis Burenraad

Goede buren communiceren met elkaar, leren van elkaar, krijgen een band, helpen elkaar en maken het leven in de buurt wat aangenamer. Een goed en open contact met onze buren vinden we belangrijk. Daarom is er al vijftien jaar een Burenraad van Shell Pernis.