Laatste nieuws

Provincie keurt WABO-vergunning zonne-energieproject goed

27-jul-2017

Zoals bekend, verkent Shell Moerdijk de mogelijkheden voor een zonne-energieproject op de ongebruikte grond binnen de hekken van onze locatie. De eerste formele stap in deze verkenning werd op 21 juni gedaan door een WABO-vergunning aan te vragen bij de Provincie Noord-Brabant. Deze vergunning is noodzakelijk om dit project te kunnen gaan ontwikkelen.

Sfeer in Zevenbergen op Tunez Outdoor festival

17-jul-2017

Afgelopen zaterdag was het ‘Tunez Outdoor’ festival in Zevenbergen. Bezoekers vanuit de hele regio kwamen af op lokale muzikanten en dj’s, het lekkere eten en de sfeer. Dit festival is mede mogelijk gemaakt door een donatie van Shell Moerdijk.

Een reis door aardlagen

6-jul-2017

In de oude koeienstal van Bezoekerscentrum De Kraaijenberg in Bergen op Zoom bevindt zich ‘De BeleveNis Aarde’. Je waant jezelf in een lift die door de aardlagen heen gaat en zo kan je zien hoe fossiele brandstoffen in de aardlagen ontstaan. En je ziet de leuke dingen die in de aarde verstopt zitten!

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk in de omgeving

Shell Moerdijk speelt een belangrijke rol in de directe (leef)omgeving.

Lees hier meer

Zie ook

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben een groot aantal boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk, op alle niveaus en van starters tot ervaren professionals. Vind hier wat bij je past. 

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het bedrijfsterrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en van andere bedrijven.