Laatste nieuws

Mogelijk geluidsoverlast op donderdag 7 september

7-sep-2017

In verband met werkzaamheden waarbij samengeperste lucht wordt afgelaten naar de buitenlucht, is er vandaag tussen 14.00 uur en 22.00 uur mogelijke kans op wat hogere geluidsbelasting (knallen).

Onze excuses voor het eventueel ontstane overlast.

Mogelijk geluidsoverlast op woensdag 6 september

6-sep-2017

In verband met werkzaamheden waarbij samengeperste lucht wordt afgelaten naar de buitenlucht, is er vandaag tussen 14.00 uur en 22.00 mogelijke kans op wat hogere geluidsbelasting (knallen).

Onze excuses voor het eventueel ontstane overlast.

 

Provincie keurt WABO-vergunning zonne-energieproject goed

27-jul-2017

Zoals bekend, verkent Shell Moerdijk de mogelijkheden voor een zonne-energieproject op de ongebruikte grond binnen de hekken van onze locatie. De eerste formele stap in deze verkenning werd op 21 juni gedaan door een WABO-vergunning aan te vragen bij de Provincie Noord-Brabant. Deze vergunning is noodzakelijk om dit project te kunnen gaan ontwikkelen.

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk in de omgeving

Shell Moerdijk speelt een belangrijke rol in de directe (leef)omgeving.

Lees hier meer

Zie ook

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben een groot aantal boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk, op alle niveaus en van starters tot ervaren professionals. Vind hier wat bij je past. 

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het bedrijfsterrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en van andere bedrijven.