Man met oplaadkabel voor elektrische auto

Zo gaan we samen een elektrische toekomst in

Zakenman met tablet in auto

Thuis, op kantoor of onderweg

Zakelijk laden in Nederland en Europa

We bieden vele e-mobiliteitsoplossingen onder één dak met Shell Recharge: waar EV-oplossingen samenkomen; op werk, thuis en onderweg. Zo biedt de Shell Card comfort eenvoud en overzicht. Daarnaast krijg je korting* op het laden en heb je toegang tot het uitgebreide Shell Recharge netwerk met al meer dan 200 snelladers in Nederland. Daarbij heb je met de Shell card toegang bij ruim 300.000 laadpunten in Europa. Snel en gemakkelijk laden op kantoor, thuis of onderweg, doe je met Shell Recharge.

Wil je een eigen laadpunt thuis of op kantoor? Maak dan gebruik van Shell Recharge Solutions, Europa's grootste partner voor elektrisch laden. Shell Recharge Solutions zet de parkeerplaats bij kantoor of thuis eenvoudig om tot slimme laadlocatie.

Ga in gesprek met onze accountmanager

Waarom zakelijk elektrisch laden

 • Icoon laadecosysteem

  Laadecosysteem

  Betrouwbare laadoplossingen voor EV-klanten op één factuur. Of jouw bestuurders nu thuis, op kantoor of onderweg laden.

 • Icoon computer

  Eenvoudig online beheer

  Bewerk en beheer de laadinfrastuctuur en behaal voordeel met de uitgebereide laadgegevens. Altijd toegang tot accounts en administratie voor jou en je bestuurders met Shell Fleet Hub en Shell Recharge.

 • Icoon Shell app

  Shell Card en Recharge App

  Met de Shell Card en Shell Recharge App kunnen de bestuurders laadpunten in de omgeving zoeken, realtime beschikbaarheid en prijzen bekijken, een laadsessie starten en eerdere laadsessies bekijken. De gezamenlijke transportkosten staan op één overzichtelijke factuur.

 • Icoon toekomstbestendig

  Gebruiksvriendelijke laadpunten

  Bied werknemers en gasten gebruiksvriendelijke, slimme laadoplossingen. Dankzij inzicht in laadgegevens, beheerfuncties en uitgebreide services kunnen EV's op bedrijfslocaties en thuis efficiënt en zorgeloos worden opgeladen.

 • Icoon sterk en robuust

  Sterk partnership

  Wij zijn je vertrouwde bedrijfspartner in e-mobiliteit. We zetten niet alleen een infrastructuur op maar bieden ook andere oplossingen voor e-mobiliteit.

 • Icoon Shell opladen

  Deskundige begeleiding

  Profiteer van ruim elf jaar ervaring als toonaangevende aanbieder van schaalbare EV-laadoplossingen.

Download de Shell Recharge-app

De Shell Recharge App verbindt alles wat je nodig hebt op het gebied van elektrisch laden. Koppel de Shell Cards voor starten, stoppen en betalen van laadsessies, zoek beschikbare laadpunten en krijg meldingen over favoriete laadpunten.

Download de app

  

Veelgestelde vragen over elektrisch laden