Shell hoofdsponsor van waterstofraceteam Forze

03 mrt. 2021

Shell verbindt zich als hoofdsponsor aan Forze, het waterstofraceteam van studenten van de TU Delft. Dit team knappe koppen is bezig de snelste raceauto op waterstof te bouwen. 

Offshore windpark Borssele III&IV volledig operationeel

18 feb. 2021

Het Blauwwind consortium, ontwikkelaar van het in de Noordzee gelegen windpark Borssele III&IV, heeft op 18 februari bekendgemaakt dat het windpark volledig operationeel is. 

Website Rijnmond Aardwarmte gelanceerd

18 feb. 2021

Aardwarmte kan een waardevolle bijdrage leveren aan de warmtetransitie, als natuurlijke en duurzame warmtebron voor warmtenetten.

Vergunning Eneco en Shell voor opsporen aardwarmte in Capelle aan den IJssel / Rotterdam en omgeving

12 feb. 2021

Eneco en Shell zetten een nieuwe stap in het ontwikkelen van aardwarmte in Capelle aan den IJssel/ Rotterdam en omgeving.

Wereldprimeur: eerste passagiersvlucht met duurzame synthetische kerosine

08 feb. 2021

Vliegen op duurzame, synthetische kerosine gemaakt van CO2, water en hernieuwbare energie. Kan dat? Ja, zo bewijzen Shell en KLM. 

Shell en Defensie tekenen convenant over reservisten voor krijgsmacht

20 jan. 2021

Shell vergroot de mogelijkheden voor het personeel om zich aan te melden als reservist bij Defensie. Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie en president directeur Shell Nederland Marjan van Loon tekenden woensdag een convenant voor intensievere samenwerking.

Bouw Shell-zonnepark Sas van Gent-Zuid binnenkort van start

19 jan. 2021

Eind maart begint Shell met het bouwen van het zonnepark Sas van Gent-Zuid. Het zonnepark Sas van Gent-Zuid verrijst op een voormalig industrieel terrein: de vloeivelden van de vroegere suikerfabriek van CSM. 

Zes vragen over Shell en plastic

13 jan. 2021

Shell is betrokken bij de productie van plastic. Maar wat doet Shell precies, hoe wil het zwerfafval tegengaan en is plastic op termijn grotendeels circulair te maken? Alles over Shell en plastic.

Meer Shell

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.

Venster

Venster is het Nederlandstalige kwartaalmagazine van Shell Nederland. In dit nummer een interview met Shell-CEO Ben van Beurden en het varen op biobrandstof.