Succesvolle vernieuwing fakkel

21 dec. 2021

Omwonenden hebben het misschien wel eens gezien: een roetende fakkel bij Shell Moerdijk ... Dat behoort tot het verleden: na een investering is de kans op een fakkel met roet voortaan wel heel klein geworden.

Shell Moerdijk bezoekt voor kerstactie bejaardencentra in de omgeving

13 dec. 2021

Bewoners in de ouderenzorg in de Fendertshof in Fijnaart, de Zeven Schakels in Zevenbergen en het Mauritshuis in Klundert ontvingen een kerstverrassing uitgereikt door medewerkers van Shell Moerdijk. Zij deelden aan alle bewoners een tafelkerstboompje uit voorzien van ledverlichting. Alle huizen ontvingen ook speciale robotkatten waar bewoners met dementie heel veel baat bij hebben.

Storing in naverbrandingsinstallatie Shell Moerdijk

24 nov. 2021

Vannacht is een storing ontstaan in een tijdelijke naverbrandingsinstallatie op ons terrein. Hierbij komt een geringe hoeveelheid benzinedamp vrij. Eigen metingen en metingen via e-noses laten zien dat het probleem zeer lokaal is en beperkt blijft tot het Shell Moerdijk terrein; buiten ons terrein worden geen verhoogde waarden gemeten.

Archief

Overzicht oudere nieuwsberichten.

Archief

Zie ook

Over Shell Moerdijk

Shell Moerdijk, locatie, veiligheid en milieu, producten en de general manager.

Omgeving

Shell Moerdijk speelt een belangrijke rol in de directe (leef)omgeving.  Een goede relatie met de buren is daarom van groot belang.

Meer informatie en contactgegevens

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.