Shell organiseert "Samen voor een duurzame wijk" in de omliggende woonplaatsen waar buurtbewoners worden mobiliseert tot het ontwikkelen en nemen van duurzame maatregelen. Hiervoor stelt Shell 10.000 euro per woonplaats ter beschikking. 

100 Mkb-ers maken kans op een gratis energieadvies ter waarde van € 500,- en een bedrag van € 1.000,- om besparingen door te voeren in jouw bedrijf!

Voor Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam is de bewoners campagne in april zeer succesvol afgerond.

Update: Onze campagne “Samen voor een duurzame wijk” is geëindigd voor dit jaar. Deelname is niet meer mogelijk. Wij bedanken iedereen die heeft meegedaan. In het komende jaar zal opnieuw een dergelijke campagne starten.

Winnaars Samen voor een duurzame wijk Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

In Albrandswaard ontving SV Poortugaal de cheque om hun club te verduurzamen. Deze vereniging gebruikt het geld om zonnepanelen op het dak van de kantine te plaatsen.

Lees meer

Meer Shell

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het terrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en andere bedrijven.

Over ons

Lees meer over de raffinaderij van Shell in Pernis

Samen voor een duurzame wijk

Van zonnepanelen op het buurthuis tot ledverlichting voor de voetbalclub. Deel jouw goede plan voor het verduurzamen van de gemeente op deze site en maak kans op een bijdrage van € 10.000,-!