Schonere energie voor bedrijven – Kunnen bedrijven groeien én hun ecologische voetafdruk reduceren?

Zonne-energie

Voor bedrijven verloopt de overgang naar energie met een lagere uitstoot, op verschillende plaatsen, in verschillende industrieën en op verschillende manieren

Welvarende bedrijven zijn de levensader van succesvolle samenlevingen. Ze voorzien ons van de goederen en diensten die we nodig hebben. Maar zoals met alle aspecten van het leven, zorgt de energie die wordt verbruikt door het bedrijfsleven voor CO2-emissies. Ook het bedrijfsleven moet manieren vinden om op een schonere, efficiëntere en duurzamere wijze te opereren.

Shell ontwikkelt een gevarieerd aanbod van producten en diensten om de uitstoot te verminderen en de energie-efficiëntie te verhogen. Van aardgas, investeringen in hernieuwbare energie, activiteiten voor het afvangen en opslaan van CO2 tot de ontwikkeling van bedrijfsmodellen die klanten helpen energie beter te gebruiken.

Bekijk deze initiatieven in actie.

Onze initiatieven

 • Schonere Mobiliteit

  Ontdek hoe Shell duurzame mobiliteit mogelijk maakt voor schoner transport, waaronder elektrische mobiliteit, vloeibaar aardgas (LNG) en waterstof. 

  Schonere Mobiliteit

 • Schonere energie voor huishoudens

  Ontdek hoe Shell investeert in duurzamere en schonere energie om huizen en buurten van stroom te voorzien, waaronder windparken, warmteterugwinning en energiezuinige batterijen.

  Schonere energie voor huishoudens

 • Schonere Energie voor Bedrijven

  Ontdek hoe Shell duurzame, schonere energie levert aan bedrijven, waaronder vloeibaar aardgas (LNG) en energiezuinige batterijen.

  Schonere Energie voor Bedrijven

  

Recente artikelen

  

Shell Eco-marathon

Shell Eco-marathon is een van ’s werelds meest uitdagende en grootste scholieren- en studentencompetities op het gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid.

Lees meer