De komende maanden groeit het aantal snelladers door tot 250 op 80 plekken. De versnelde groei is onderdeel van Shells ambitie om de uitstoot van CO2 te verminderen De snelladers leveren groene stroom uit Nederland.

Daarnaast bieden we via de Shell Recharge App een landelijk dekkend netwerk van laadpunten voor elektrisch laden thuis, op kantoor en onderweg. Over de grens biedt Shell ook elektrisch laden aan. Zo biedt Shell via NewMotion door heel Europa toegang tot meer dan 250.000 laadpunten.

Snelladen met Shell Recharge

Ben je op zoek naar een oplaadpunt? Dan ben je bij Shell aan het goede adres, want met binnenkort 250 snelladers door heel Nederland is er altijd een in de buurt. En onze snelladers werken op 100% groene stroom.

Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers van Shell Recharge op Shell-stations. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je in 20 minuten weer onderweg. En tijdens het laden kun je genieten van een vers broodje of een koffie uit onze bakkerij.

 

‘Stekker voor stekker’

Esmerelda, projectmanager Elektrisch laden bij Shell, zet zich dagelijks in voor elektrische mobiliteit. Samen met Shell-collega’s installeert ze 250 snelladers op Shell-stations door heel Nederland. Hoe haar passie voor elektrisch rijden ontstond?

“Mijn vader was mijn grote inspiratie. Hij leerde mij een plek beter te maken dan dat ik deze voor het eerst aantrof. Dat zit in mij. Ik wil graag de wereld veranderen. Dat kan, beetje bij beetje, met onze snelladers voor elektrische auto’s.”

Esmerelda, Project Manager Elektrisch laden

Make the Future

Het #MakeTheFuture-programma van Shell speelt in op de ontwikkelingen en de verschillende initiatieven die kunnen bijdragen aan een energierijke, CO2-arme toekomst. Om een kijkje te nemen in lokale initiatieven, delen Esmerelda, Lisa, Wendy, Hans, Roland en Stefan hun verhaal. Zij laten ons zien hoe ze zich dagelijks inzetten voor meer duurzame energie.

Zo werken wij aan een CO2-arme toekomst

Meer Shell

Shell Recharge groeit door: op naar 250 snelladers

Onder het merk Shell Recharge breidt Shell haar snellaadnetwerk voor onderweg verder uit naar 250 snelladers in heel Nederland. Eind 2021 moeten de Shell Recharge-snelladers beschikbaar zijn op ruim 80 Shell-stations. 

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie.