We zijn betrokken bij de samenleving waarin we werken. En in iedere samenleving zijn mensen die hulp nodig hebben. Stichting Present brengt die mensen in contact met mensen die iets te bieden hebben. Via de stichting kunnen individuen of groepen zich inzetten voor mensen die bijvoorbeeld te maken hebben met een slechte gezondheid, of die leven in armoede of sociaal isolement.

Wij moedigen onze medewerkers aan om zich via Stichting Present in te zetten als vrijwilliger. Zij helpen bijvoorbeeld met praktische klussen in de tuin van iemand die ziek is of ze bezorgen een leuke dag aan een groep ouderen.

Meer in Nabuurschap

StartSomething

Dankzij ons interne crowdfunding- en crowdsourcingplatform kunnen onze medewerkers zelf sociale initiatieven opzetten en in aanmerking komen voor matchfunding. 

Ouderen Diner

Tijdens het jaarlijkse ouderendiner komen onze medewerkers op verschillende Shell-vestigingen samen met ouderen voor een feestelijk diner – en een dansje.

Contact

Wij ondersteunen jaarlijks veel maatschappelijke initiatieven. Kijk of jouw project in aanmerking komt voor sponsoring. Meer weten?