De projecten van JINC laten leerlingen verschillende beroepen ervaren. Zodoende krijgen kwetsbare jongeren een betere start op de arbeidsmarkt. De organisatie biedt verschillende bliksemstages en een loopbaanadviestraject, bereidt jongeren voor op het ondernemerschap en helpt met het aanleren van sociale vaardigheden. Jaarlijks oriënteren zo’n 43.000 leerlingen tussen 8 en 16 jaar zich via JINC op hun beroepskeuze.

Wij ondersteunen JINC Rotterdam, bijvoorbeeld door onze medewerkers te stimuleren om als JINC-coach aan de slag te gaan. Ook openen wij onze deuren voor bliksemstages. En we doen mee met ‘Baas van Morgen’, een initiatief van JINC waarbij honderden leerlingen voor een dag de positie overnemen van CEO’s, directeuren en burgemeesters. Zodoende ervaren kinderen die opgroeien in een lastige omgeving hoe het is om leiding te geven en doen zij een waardevol contact voor het leven op.

Meer in Nabuurschap

SV Gio

SV GIO, een leertraject dat extra begeleiding biedt op het gebied van onderwijs, sport en talentontwikkeling.

Resto van Harte

In het Haagse buurtrestaurant KinderResto Schilderswijk leren kinderen over gezonde voeding en het belang van samenwerken.

Contact

Wij ondersteunen jaarlijks veel maatschappelijke initiatieven. Kijk of jouw project in aanmerking komt voor sponsoring. Meer weten?