Shell Nederland heeft in het begin van 2021 nieuwe doelen opgesteld, een daarvan is: “Enkel 100% CO2-neutrale energie leveren voor al het Nederlands wegverkeer”.

Om een positieve sociaal-maatschappelijke bijdrage te leveren willen wij de komende twee jaar 100 stichtingen ondersteunen met de verduurzaming van hun vervoersbewegingen.

Wat levert het op voor jou?

  • Inzicht in de huidige CO2 uitstoot van de vervoersbewegingen van jouw stichting met behulp van een nulmeting
  • Onafhankelijk advies van Nexio Projects om de totale CO2 uitstoot met tenminste 25% te reduceren in 2024
  • Een concrete bijdrage aan het behalen van jullie CO2 reductie doelstellingen (financieel of in kind)

Wie zoeken we?

  • In Nederland geregistreerde stichtingen met ANBI-status
  • Stichtingen die veel kilometers maken, bijvoorbeeld door de aard van hun dienst en/of het bezit van een wagenpark of tankpassen voor werknemers

Tijdslijn

  • Inschrijven tot en met 31 december 2021
  • Advies van Nexio Projects tot en met 30 april 2022

Schrijf je in via het onderstaande formulier! Wij laten je zo spoedig mogelijk weten of je bent geselecteerd als een van de 100 stichtingen die wij gaan helpen. Voor vragen kunt u per mail contact met ons opnemen: socialinvestment-nl@shell.com 

*DISCLAIMER: Bij inschrijving gaat u ermee akkoord dat uw gegevens door Shell worden gedeeld in lijn met onze privacy policy met Nexio Projects, zodat zij contact met u op kunnen nemen voor de nulmeting en het onafhankelijk advies. Nexio Projects zal de uitkomst van het advies met Shell delen, zodat wij u kunnen helpen met de implementatie van het advies.

Meer Shell

Duurzaamheid

Meer informatie over energie, innovatie en sociaal-maatschappelijke projecten.

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.

Shell in Nederland

Wat is en wat doet Shell in Nederland?