Vendor Managed Inventory

Shell neemt dankzij het automatische tankbevoorradingssysteem de planning en de bevoorrading van uw brandstoffen over.

Shell MarketHub

Het online digitale platform Shell MarketHub maakt het onze klanten mogelijk om eenvoudig orders te kunnen plaatsen en beheren en documentatie te downloaden, op het tijdstip wanneer het hen uitkomt, via desktop of smartphone. Dit maakt het eenvoudig om accountinformatie en de status van orders, leveringen en facturen te bekijken. Link Shell MarketHub: https://www.markethub.shell.com

CO2 Trading

Binnen Shell Commercial Fuels bieden wij aan onze klanten ‘environmental trading solutions’. Dankzij de CO2 handel helpt Shell de klant te voldoen aan overheidsregelingen en emissienormen en tegelijk de daarbij betrokken administratiekosten te verminderen.

Risk Marketing

Controleer uw risico’s en bescherm uw marges! Het voorspellen van de prijs van olieproducten, zelfs een maand van tevoren, kan lastig zijn in een volatiele omgeving. Zelfs als u in staat bent om een accurate voorspelling te maken, weet u wat de impact is? Onze werknemers werken graag met u samen om uw kosten te helpen controleren.

Meer in Klanten

Shell FuelSave

Shell Commercial Fuels streeft naar een leidende positie in brandstofontwikkeling met meer dan 100 jaar ervaring in brandstof-innovatie. We investeren voortdurend in het verbeteren van onze producten om klanten daadwerkelijk voordelen te bieden.

Producteigenschappen en voordelen

Lees meer over de kenmerken en eigenschappen van de innovatieve brandstof Shell GTL Fuel Marine.

Wellicht ook interessant

Shell brandstoffen

We vertellen je graag meer over onze producten, brandstofprijzen, brandstoflabels, tips voor zuiniger rijden en wat jij kunt doen om je uitstoot te verminderen.

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.

Stroometiket 2020

Samenstelling van de energiemix die gebruikt is voor de levering van elektriciteit door Shell Energy Europe Ltd in Nederland in 2020.

Stroometiket 2020