NewMotion en Shell

Klanten van NewMotion, blijven klanten van NewMotion, sinds 2017 onderdeel van de Shell Group. Samen werken NewMotion en Shell eraan om bestuurders van elektrische auto’s zo goed mogelijk te bedienen. Zo kunnen bestuurders hun auto op steeds meer plekken opladen. Op die manier stimuleren Shell en NewMotion elektrisch rijden.

Nieuw uiterlijk, dezelfde functionaliteiten

De app heeft een nieuw uiterlijk, maar de functionaliteiten en laadkosten zijn hetzelfde. Het uiterlijk van de app verandert bij een automatische app-update. Met de app vinden gebruikers eenvoudig meer dan 125.000 openbare laadpunten in 28 verschillende landen.

Laadpassen van NewMotion

Gebruikers die zijn aangesloten bij NewMotion hebben ook een laadpas van NewMotion. Deze passen blijven gewoon actief en werken bij alle laadpunten in het netwerk. Wanneer gebruikers een nieuwe pas aanvragen, ontvangen zij een laadpas van Shell Recharge. De prijzen voor opladen blijven hetzelfde, net als de voorwaarden. 

Kijk voor meer informatie over de dienstverlening van NewMotion op de website van NewMotion.

Meer Shell

De nieuwe energiekaart

Op weg naar schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt doet? Bekijk onze stappen in de Nederlands energietransitie.

Snelladen bij Shell-stations

Met de snelladers van Shell Recharge (160 of 175 kW) laad je in 20 minuten je auto op. 

The Great Travel Hack

Onze manieren van reizen zijn voorgoed aan het veranderen. Wij gaan je laten zien hóe. Maak je gordel vast voor een wedstrijd die aantoont dat schoner reizen echt mogelijk is.