NewMotion en Shell

Klanten van NewMotion, blijven klanten van NewMotion, sinds 2017 onderdeel van de Shell Group. Samen werken NewMotion en Shell eraan om bestuurders van elektrische auto’s zo goed mogelijk te bedienen. Zo kunnen bestuurders hun auto op steeds meer plekken opladen. Op die manier stimuleren Shell en NewMotion elektrisch rijden.

Nieuw uiterlijk, dezelfde functionaliteiten

De app heeft een nieuw uiterlijk, maar de functionaliteiten en laadkosten zijn hetzelfde. Het uiterlijk van de app verandert bij een automatische app-update. Met de app vinden gebruikers eenvoudig meer dan 125.000 openbare laadpunten in 28 verschillende landen.

Laadpassen van NewMotion

Gebruikers die zijn aangesloten bij NewMotion hebben ook een laadpas van NewMotion. Deze passen blijven gewoon actief en werken bij alle laadpunten in het netwerk. Wanneer gebruikers een nieuwe pas aanvragen, ontvangen zij een laadpas van Shell Recharge. De prijzen voor opladen blijven hetzelfde, net als de voorwaarden. 

Kijk voor meer informatie over de dienstverlening van NewMotion op de website van NewMotion.

Meer Shell

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie. 

Shell Recharge

Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers van Shell Recharge. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je in 20 minuten weer onderweg.

The Great Travel Hack

Twee teams, meer dan 30 voertuigen, en één geweldige uitdaging om de CO₂-uitstoot te verlagen. In The Great Travel Hack gaat het er niet om dat je sneller bent, maar schoner. Ontdek alles over het reisavontuur, de teams, de voertuigen en meer.