EEN NIEUWE MIJLPAAL: 140 SNELLADERS!    

In november maken we een grote sprong voorwaarts in de uitbreiding van het Shell Recharge-netwerk en vieren we de mijlpaal van 140 snelladers! Zo hebben we onlangs 175 kW-snelladers geïnstalleerd op het Shell-station De Kooi langs de A9 in Alkmaar en op het Shell-station aan de Slingelandtstraat in Amsterdam. Met deze High Power Chargers kun je in 20 minuten je auto opladen, terwijl je zelf geniet van een vers broodje uit de deli2go-bakkerij. Verder zijn er in de regio Noord-Holland ook snelladers in gebruik genomen aan de Galwin 6 in Amsterdam, op het Shell-station Hoge Kwel aan de A7 in Wieringerwerf, aan de Fokkerweg 185 in Oude Meer. Ook buiten de Randstad plaatsten we snelladers, o.a. in Arnhem (Shell Westervoortsedijk), Etten-Leur (Shell Liesbos aan de A59) en Enschede (Shell Broekheurne). 

Klik op de gemarkeerde gebieden voor meer informatie over elk gebied
map

Klik op de gemarkeerde gebieden voor meer informatie over elk gebied

MIJLPAAL AAN DE MAASBOULEVARD: NUMMER 120! 

In de eerste week van november is op het Shell-station Maasboulevard in Rotterdam de 120ste snellader in gebruik genomen. Op dit station staan maar liefst vier snelladers van 175 kW onder de luifel. Met dit hoge laadvermogen is het mogelijk om de accu van de meeste elektrische auto’s binnen 20 minuten op te laden van 20% naar 80% vol. Verder zijn in de Zuid-Hollandse regio onder meer snelladers geplaatst in Hendrik Ido-Ambacht (Shell-station Sandelingen-Oost) aan de A16, in Rijswijk op de Vrjienbanselaan en Schaapweg, in Rhoon langs de A15 (Shell-station Portland), in Alphen aan den Rijn op de Aziëlaan en in Leiderdorp aan de A4 (Shell-station Bospoort).

110DE SNELLADER IN AMERSFOORT 

In oktober is op het Shell-station Vathorst in Amersfoort de 110de Shell Recharge-snellader in gebruik genomen. Op dit station zijn twee snelladers geplaatst, beide met een laadvermogen van 160 kW. Verder hebben wij in de regio recent 160 en 175 kW-snelladers geplaatst in de Utrechtse gemeente Breukelen op Shell-station Haarrijn langs de A2, in Meerkerk bij Shell Blommendaal aan de A27, en op het Shell-station Ruimteweg in Utrecht.

100STE SNELLADER IN GELDERLAND

In september is op het Shell-station Kanaal-Noord in Apeldoorn de 100ste snellader van het Shell Recharge-netwerk in gebruik genomen. De vier snelladers op dit station hebben een laadvermogen van 175 kW.  Verder heeft Shell onder meer 175 kW-snelladers geplaatst in de Gelderse gemeente Nijmegen op de Shell-stations Grootstal en Neerbosscheweg, in Radio Kootwijk op Shell-station Lucasgat en in Kesteren op Shell-station Varakker aan de A15.

SNELLADERS IN ONTWIKKELING

De Shell Recharge-snelladers die op deze locaties zijn geïnstalleerd, worden binnenkort aangesloten op het netwerk. Shell zorgt ervoor dat de snelladers werken op 100% groene stroom, afkomstig van Nederlandse windparken.

  • De Witte Molen, Haren, A28
  • Buttervliet, Numansdorp, A29
  • Cammingaburen, Leeuwarden, Wismastate 1
  • Het Labbegat, Sprang Capelle, A59
  • De Sprang Sprang Capelle, A59
  • Hondsiep, Haps, A73

Heb je nog vragen over Shell Recharge? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

On the go snelladen bij Shell-stations

Waar je elektrisch kunt laden? Bij een van de snelladers van Shell Recharge op onze Shell-stations. Je vindt ze via onderstaande button of in de Shell Recharge App.

Zoek een laadpunt

MEER OVER ELEKTRISCH LADEN

Snelladen bij Shell-stations

Bij Shell Recharge ben je in 20 minuten weer onderweg. Lees meer over de voordelen van laden bij Shell.

Altijd en overal elektrisch laden

Elektrisch rijden is in opkomst. Lees meer over de ambities van Shell op het gebied van elektrisch laden.

Thuisladers van Shell Recharge

Ook thuis kun je laden met Shell Recharge. Onze slimme thuisladers hebben een laadvermogen tot wel 22 kW en zijn verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren.