WE GAAN RICHTING DE 200: DEN HAAG HEEFT DE 180ste SNELLADER!

Op Shell-station Promenade in Den Haag is deze maand de 180ste snellader opgeleverd. Op dit station staan 2 snelladers van 175kW en 2 snelladers van 50kW. Vergeet je zelf ook niet op te laden met een heerlijk vers kopje koffie op dit station.

160ste SNELLADER STAAT IN NOORD-BRABANT!

In de regio Noord-Brabant hoef je je geen zorgen te maken of je wel bij een Shell-station kan snelladen. Met zo’n 34 Shell Recharge-snelladers in deze provincie, is de dekking uitstekend. De 160ste snellader van het Shell Recharge-netwerk staat op Shell-station Krogterijen in Breda. Dat betekent dat je vanaf januari op 63 Shell-stations in heel Nederland kunt snelladen. 

150ste SNELLADER AANGESLOTEN IN HET NOORDEN VAN NEDERLAND

Shell Recharge heeft in december iets te vieren: we hebben namelijk de 150ste snellader geïnstalleerd en wel in Groningen! In Groningen-stad zijn in totaal vier snelladers in gebruik genomen, verdeeld over twee Shell-stations, namelijk: Shell De Wijert (Van Ketwich Verschuurlaan 106) en Shell Paddepoel (Zonnelaan 389). Daarnaast zijn er nu ook snelladers van 175 kW beschikbaar in Leeuwarden bij Shell Cammingaburen aan de Wismastate 1 (4 snelladers) en in Haren bij Shell Witte Molen aan de A28 (2 snelladers).

Verder hanteert Shell Recharge per 21 december nieuwe vaste laadtarieven:

  • Bij de snelladers van Shell Recharge betaal je met de Shell Recharge-laadpas €0,35 per kWh en €0,35 transactiekosten per laadsessie (tot een maximum van €7 per maand).
  • Op laadpunten die niet van Shell Recharge en NewMotion zijn, gelden met de Shell Recharge-laadpas vaste laadtarieven, namelijk €0,37 per kWh voor publiek AC-laden (traag laden) en €0,66 per kWh voor publiek DC-laden (snelladen).
  • Gebruik je een andere laadpas dan de Shell Recharge-laadpas, dan gelden de prijsafspraken van de betreffende aanbieder.

Klik op de gemarkeerde gebieden voor meer informatie over elk gebied
map

Klik op de gemarkeerde gebieden voor meer informatie over elk gebied

140 SNELLADERS IN NOVEMBER

In november maken we een grote sprong voorwaarts in de uitbreiding van het Shell Recharge-netwerk en vieren we de mijlpaal van 140 snelladers! Zo hebben we onlangs 175 kW-snelladers geïnstalleerd op het Shell-station De Kooi langs de A9 in Alkmaar en op het Shell-station aan de Slingelandtstraat in Amsterdam. Met deze High Power Chargers kun je in 20 minuten je auto opladen, terwijl je zelf geniet van een vers broodje uit de deli2go-bakkerij. Verder zijn er in de regio Noord-Holland ook snelladers in gebruik genomen aan de Galwin 6 in Amsterdam, op het Shell-station Hoge Kwel aan de A7 in Wieringerwerf, aan de Fokkerweg 185 in Oude Meer. Ook buiten de Randstad plaatsten we snelladers, o.a. in Arnhem (Shell Westervoortsedijk), Etten-Leur (Shell Liesbos aan de A59) en Enschede (Shell Broekheurne). 

MIJLPAAL AAN DE MAASBOULEVARD: NUMMER 120

In de eerste week van november is op het Shell-station Maasboulevard in Rotterdam de 120ste snellader in gebruik genomen. Op dit station staan maar liefst vier snelladers van 175 kW onder de luifel. Met dit hoge laadvermogen is het mogelijk om de accu van de meeste elektrische auto’s binnen 20 minuten op te laden van 20% naar 80% vol. Verder zijn in de Zuid-Hollandse regio onder meer snelladers geplaatst in Hendrik Ido-Ambacht (Shell-station Sandelingen-Oost) aan de A16, in Rijswijk op de Vrjienbanselaan en Schaapweg, in Rhoon langs de A15 (Shell-station Portland), in Alphen aan den Rijn op de Aziëlaan en in Leiderdorp aan de A4 (Shell-station Bospoort).

110DE SNELLADER IN AMERSFOORT

In oktober is op het Shell-station Vathorst in Amersfoort de 110de Shell Recharge-snellader in gebruik genomen. Op dit station zijn twee snelladers geplaatst, beide met een laadvermogen van 160 kW. Verder hebben wij in de regio recent 160 en 175 kW-snelladers geplaatst in de Utrechtse gemeente Breukelen op Shell-station Haarrijn langs de A2, in Meerkerk bij Shell Blommendaal aan de A27, en op het Shell-station Ruimteweg in Utrecht.

100STE SNELLADER IN GELDERLAND

In september is op het Shell-station Kanaal-Noord in Apeldoorn de 100ste snellader van het Shell Recharge-netwerk in gebruik genomen. De vier snelladers op dit station hebben een laadvermogen van 175 kW. Verder heeft Shell onder meer 175 kW-snelladers geplaatst in de Gelderse gemeente Nijmegen op de Shell-stations Grootstal en Neerbosscheweg, in Radio Kootwijk op Shell-station Lucasgat en in Kesteren op Shell-station Varakker aan de A15.

SNELLADERS IN ONTWIKKELING

Hier vind je Shell Recharge-snelladers die zijn geïnstalleerd, maar nog niet zijn aangesloten op het netwerk, of om een andere reden nog niet werkzaam zijn. Shell doet er alles aan deze snelladers zo snel mogelijk in werking te stellen. 

  • Shell Sandelingen-Oost, Rijksweg A16/E19 OZ bij Hendrik-Ido-Ambacht: de snelladers zijn wegens werkzaamheden niet operationeel in de periode van 5 maart t/m 12 april    

Heb je nog vragen over Shell Recharge? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

On the go snelladen bij Shell-stations

Waar je elektrisch kunt laden? Bij een van de snelladers van Shell Recharge op onze Shell-stations. Je vindt ze via onderstaande button of in de Shell Recharge App.

Zoek een laadpunt

MEER OVER ELEKTRISCH LADEN

Shell Recharge

Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers van Shell Recharge. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je in 20 minuten weer onderweg.

Elektrisch rijden

Altijd en overal laden om gemakkelijk van A naar B te komen. Wie met de elektrische auto het land doorkruist, kan inmiddels bij 218 snelladers op 76 Shell-stations terecht voor nieuwe energie.

Shell Recharge-thuisladers

Ook thuis kun je laden met Shell Recharge. Onze slimme thuisladers hebben een laadvermogen tot wel 22 kW en zijn verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren.