De palen staan aan de Burgemeester Letschertweg in Tilburg, bij Shells nieuwste energiezuinige station. Bezitters van een volledig elektrisch voertuig met een snellaadfunctionaliteit kunnen er hun accu binnen 15 minuten opladen van 20 naar 80 procent met volledig duurzaam opgewekte stroom. Aanbieder van oplossingen voor elektrisch laden Allego installeerde de laadpalen. 

Promotietarief

Ter viering van de opening van het nieuwe station in Tilburg en de ingebruikname van de eerste 150 kW-snelladers kunnen klanten overigens tijdelijk vanaf 1 augustus de batterij van hun auto opladen voor een promotietarief van 35 cent per kWh. De actie geldt op alle Shell Recharge-locaties in Nederland.

Meer Shell

Opladen maar

Nederland telt momenteel bijna 139.000 stekkerauto's, waarvan 45.000 volledig elektrisch. De eigenaren daarvan willen ook op vakantie. Kan je met een stekkerauto onbekommerd door Europa toeren?

Shell Recharge

Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers van Shell Recharge. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je in 20 minuten weer onderweg.