De palen staan aan de Burgemeester Letschertweg in Tilburg, bij Shells nieuwste energiezuinige station. Bezitters van een volledig elektrisch voertuig met een snellaadfunctionaliteit kunnen er hun accu binnen 15 minuten opladen van 20 naar 80 procent met volledig duurzaam opgewekte stroom. Aanbieder van oplossingen voor elektrisch laden Allego installeerde de laadpalen. 

Promotietarief

Ter viering van de opening van het nieuwe station in Tilburg en de ingebruikname van de eerste 150 kW-snelladers kunnen klanten overigens tijdelijk vanaf 1 augustus de batterij van hun auto opladen voor een promotietarief van 35 cent per kWh. De actie geldt op alle Shell Recharge-locaties in Nederland.

Retail

Energiezuinig station Tilburg

Shell heeft een nieuw energiezuinig station geopend in Tilburg. Verschillende snufjes zorgen voor een lager energieverbruik, wat weer zorgt voor minder uitstoot van CO₂.

Meer Shell

Opladen maar

Nederland telt momenteel bijna 139.000 stekkerauto's, waarvan 45.000 volledig elektrisch. De eigenaren daarvan willen ook op vakantie. Kan je met een stekkerauto onbekommerd door Europa toeren?

Bekijk ons nieuwste energiebesparende station

Shell opent een nieuw energiezuinig station in Tilburg. Verschillende snufjes zorgen voor een lager energieverbruik, wat weer zorgt voor minder uitstoot van CO2.  Het station is na Peulwijk Oost aan de A4 bij Delft het tweede energiezuinige Shell-station en er zullen er meer volgen. Shell streeft ernaar om de CO2-voetafdruk van haar stations in Nederland voor 2025 te halveren.

SNELLADEN MET SHELL RECHARGE

Met onze snelladers ben je in 20 minuten weer onderweg.