Kessler Park

Kadans Science Partner koopt Shell kantoor in Rijswijk

Kadans Science Partner en Shell Global Solutions International B.V. tekenen vandaag een koopovereenkomst voor het Shell* kantoor Kessler Park in de Plaspoelpolder in Rijswijk. Daarmee is Kessler Park van toekomstige bedrijvigheid verzekerd.

NASA

NASA temde waterstof en vloog naar de maan

Een hachelijk moment in de laatste minuten voor de lancering van de Apollo 11. Terwijl astronauten Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins instappen voor hun historische reis naar de maan, stokt het vullen van de brandstoftanks met vloeibare waterstof.

Familie met kinderen bij stekkerauto met achterklep open

Opladen maar

Nederland telt momenteel bijna 139.000 stekkerauto's, waarvan 45.000 volledig elektrisch. De eigenaren daarvan willen ook op vakantie. Kan je met een stekkerauto onbekommerd door Europa toeren?

Energiezuinig Tilburg

Bekijk ons nieuwste energiebesparende station

Shell opent een nieuw energiezuinig station in Tilburg. Verschillende snufjes zorgen voor een lager energieverbruik, wat weer zorgt voor minder uitstoot van CO2.  Het station is na Peulwijk Oost aan de A4 bij Delft het tweede energiezuinige Shell-station en er zullen er meer volgen. Shell streeft ernaar om de CO2-voetafdruk van haar stations in Nederland voor 2025 te halveren.

Het laatste nieuws

Recente persberichten

Shell opent nieuw energiebesparend station in Tilburg

16 jul 2019

Shell opent vandaag officieel een nieuw energiezuinig station in Tilburg. Verschillende snufjes zorgen voor een lager energieverbruik, wat weer zorgt voor minder uitstoot van CO2.  Het station is na Peulwijk Oost aan de A4 bij Delft het tweede energiezuinige Shell-station en er zullen er meer volgen. Shell streeft ernaar om de CO2-voetafdruk van haar stations in Nederland voor 2025 te halveren.

Podium kleurt oranje tijdens Shell Eco-marathon Europa in Londen

06 jul 2019

Een zelfgemaakte waterstofauto die 100 keer efficiënter rijdt dan een normale waterstofauto; daarmee hebben Twentse studenten tijdens Shell Eco-marathon Europa in Londen de wereldtitel én daarnaast de eerste plek in hun categorie veroverd. In totaal deden ruim 140 Europese teams uit 28 landen mee aan de wedstrijd, waarvan acht Nederlandse teams.

Hoe denkt Shell over het Klimaatpakket?

28 jun 2019

Het kabinet maakte vandaag bekend welke maatregelen het voor ogen heeft om klimaatverandering tegen te gaan. Goed dat er een pakket ligt, nu nog een betere balans. We moeten er goed op letten dat we de internationale concurrentiepositie van Nederland niet verzwakken.

Verder in het nieuws

Zie ook

Annual Reports and publications

The 2018 Annual Report and Form 20-F, the 2018 Sustainability Report and the 2018 Investors' Handbook are now available for online reading and as PDF download.

Quarterly results

Royal Dutch Shell plc’s latest quarterly, half year and full year results and archived results since 2013.