Het laatste nieuws

Wat doet Shell? Acht vragen over Shell en klimaatverandering


Het doel van het Klimaatakkoord van Parijs is om de wereldwijde temperatuurstijging gemiddeld ‘ruim onder’ de 2° C te houden ten opzichte van pre-industriële niveaus. Bij de aanpak van die klimaatverandering ligt de nadruk op het beperken van de wereldwijde temperatuurstijging tot 1,5° Celsius.

Hoe Shell denkt over de klimaatzaak


Milieudefensie en Shell zijn het over één ding eens: de wereld heeft een schoner energiesysteem nodig om aan het Klimaatakkoord van Parijs te voldoen en klimaatverandering tegen te gaan. Over de wijze waarop de wereld dit moet doen, lopen de meningen van Milieudefensie en Shell uiteen.

Nieuwsverhalen

Onze visie: vijftien keer Shell over het klimaat


Onze bestuurders over klimaatverandering: veertien citaten uit veertien speeches. 

Uitgelicht

Meer Shell

Make the Future

Het #MakeTheFuture programma van Shell speelt in op de ontwikkelingen en de verschillende initiatieven die kunnen bijdragen aan een energierijke, CO2-arme toekomst.  Om een kijkje te nemen in lokale initiatieven, delen Esmerelda, Lisa, Wendy, Hans en Stefan hun verhaal. Zij nemen ons mee en tonen ons hoe ze zich dagelijks inzetten voor meer duurzame energie.

Venster

Venster is het Nederlandstalige kwartaalmagazine van Shell Nederland. In dit nummer een interview met Shell-CEO Ben van Beurden en het varen op biobrandstof. 

Energie en innovatie

Moderne vormen van energie, zoals windenergie en zonne-energie, liggen steeds meer binnen handbereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om onze klanten deze energie aan te bieden, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.