Illustratie Invictus Games in het Zuiderpark

De Invictus Games is hét sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde veteranen en militairen. Bovendien brengen de Games ook familieleden, vrienden en supporters van de veteranen en militairen samen. Samen met de ondersteunende organisaties en het publiek ondersteunen zij de deelnemers en een ieder  die hun land dienen of gediend hebben.

Shell is de veteranen en militairen dankbaar; zij hebben zoveel gegeven om de vrede en levens van mensen over de hele wereld te beschermen. Juist nu, temidden van de vreselijke invasie van Oekraine, worden we er scherp aan herinnerd hoe belangrijk veteranen en militairen zijn voor ons als individuen, voor bedrijven en voor de hele maatschappij. Daarom is Shell trots dit evenement te steunen, juist nu en juist hier, in de Stad van de Vrede. Dit doet Shell bijvoorbeeld door het mede mogelijk maken van groene energie voor de Games.

Wij wensen alle deelnemers veel succes bij de Games. Jullie sportiviteit, motivatie en veerkracht zijn een voorbeeld voor iedereen.

Energietransitie met Shell

Marjan van Loon, president-directeur Shell Nederland: “Wij zijn enorm trots dat we de Invictus Games 2020 mogen steunen en bij mogen dragen aan duurzame energie voor het event. De steun voor veteranen en militairen is ontzetten belangrijk, juist nu, met de afschuwelijke oorlog in Oekraine en juist hier, in de stad van de Vrede. Ik wens alle teams veel succes en kijk uit naar dit mooie evenement.”

Meer Shell

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie. 

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.

Energie en innovatie

Moderne vormen van energie, zoals windenergie en zonne-energie, liggen steeds meer binnen handbereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om onze klanten deze energie aan te bieden, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.