Missie H2

Zes sterke Nederlandse bedrijven, waaronder Shell Nederland, zijn als 'Missie H2' een partnership aangegaan met TeamNL. In aanloop naar en tijdens de Olympische- en Paralympische Spelen van Tokyo 2021 waterstof promoot Missie H2  waterstof als belangrijke en duurzame energiedrager voor de (nabije) toekomst.

Lees meer over Missie H2

Waterstof

Shell wil de kansen pakken die de energietransitie biedt in Nederland, ook op het gebied van waterstof. Waterstof speelt een sleutelrol bij het slagen van de Nederlandse energietransitie. En dan bij voorkeur groene waterstof, gemaakt met stroom uit wind of zon en zonder uitstoot van CO₂.

Lees meer over Shell en waterstof

Meer Shell

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Intussen werken we op steeds meer plekken in Nederland ook aan schonere energie. Alleen al in de afgelopen drie jaar hebben we besloten om hier circa 6,5 miljard euro in te steken. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie. 

Energie en innovatie

Moderne vormen van energie, zoals windenergie en zonne-energie, liggen steeds meer binnen handbereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om onze klanten deze energie aan te bieden, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.